/Neamt/Veterinar

Thetis Com

Strada Petru Rareș 18, Piatra Neamț 610119, România

Thetis Com
Veterinar
3.8
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9MF+H4 Piatra Neamț, România
+40 233 227 337
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raw vegan
Raw vegan2 ani în urmă
Multumita de tratamentul pentru pisica. Amabili, disponibili.
Laurentiu Mandache
Laurentiu Mandache4 ani în urmă
Am tratat animăluțul meu aici mai bine de 8 ani. De fiecare data am fost tratat cu respect și bunăvoință. Mai mult decât atât, au venit la mine acasă să facă tratament pisoiului meu, chiar dacă era seara târziu. Cabinetul e foarte bine dotat, inclusiv cu ecograf.
Energetic Wave
Energetic Wave4 ani în urmă
Un cabinet absolut mizerabil, cu un cadru medical ce nu ar trebui sa fie lasat sa profeseze. Instrumente medicale precare, pastrate in mizerie, nimic steril, totul desfacut, murdar. Murdar pe maini, fara manusi, absolut odios.
Cristina Casica
Cristina Casica4 ani în urmă
Am motanul cu labuta amputata si operatie de castrare, ambele reusite. Dupa o saptamana, pisica se simte foarte bine. Recomand cu caldura.
December
December4 ani în urmă
Recomand, am fost aici de multe ori pentru diferite tratamente pentru animale. Doamna doctor Surdu mi-a tratat un animal chiar si in prima zi de Paste!
Tudor bucur
Tudor bucur4 ani în urmă
Alina E
Alina E5 ani în urmă
Am dus la sterilizat o catelusa la doctorul Popescu. Am platit, nu a spus ca ar fi fost vreo problema sau ce doresc.. Dupa 2 ani a trebuit sa ajung de urgenta la Bucuresti cu catelusa, cu lichid in uter (sterilizarea presupune scoaterea uterului..dar domnul macelar nu stia probabil). Am operat-o de urgenta pentru ca altfel murea catelul. Dat fiind ca in Piatra Neamt nu exista locuri sa faci radiografie/ecografie si alte analize mai speciale, e suficient sa dai peste un astfel de 'doctor' ca sa te asiguri ca o sa iti moara catelul in curand..si fara sa stii de la ce.

NU ii recomand. doctorul Popescu nu ar trebui sa profeseze. Am platit o interventie ca sa ii faca rau animalului (si nici ieftin nu a fost)
Cezar surdu
Cezar surdu6 ani în urmă
Locații recomandate