/Neamt/Veterinar

Cabinet Medical Veterinar Dr. Bejenaru Alexandru

Strada Timiș 4, Piatra Neamț 610053, România

Cabinet Medical Veterinar Dr. Bejenaru Alexandru
Veterinar
5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W8QX+FF Piatra Neamț, România
+40 742 867 490
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Neboisa-Poplauschi Ovidiu-Costel
Neboisa-Poplauschi Ovidiu-Costel2 ani în urmă
Recomand cu încredere, Alex un medic profesionist și cu pasiune; de-a lungul timpului am ajuns la cabinet cu animalule cu probleme diverse: parvoviroză, probleme de piele, sterilizări, etc și cu puțin noroc toate s-au rezolvat.
Sorin Corduneanu
Sorin Corduneanu2 ani în urmă
Un medic dedicat, profesionst, atent, empatic cu pacientii si apartinatorii. Isi face meseria cu pasiune. Recomand cu incredere! Andreea Corduneanu
Bernadett Botescu
Bernadett Botescu2 ani în urmă
Mulțumesc domnului doctor pentru răbdarea pe care o are cu necuvântători noștri și pentru profesionalism. Recomand pentru toți cei care își iubesc micutii
Liviu Lungu
Liviu Lungu2 ani în urmă
Un profesionist!!! Am plecat întotdeauna extrem de mulțumit de la dumnealui! Recomand cu încredere!
Mihaela Cretu
Mihaela Cretu2 ani în urmă
Mulțumesc d-lui dr.Alexandru Bejenaru pentru grija și profesionalismul cu care a rezolvat problema de sănătate a motanului meu.
Recomand cu încredere pentru toți iubitorii de animăluțe!
Irina Pavel
Irina Pavel2 ani în urmă
Un medic empatic și dedicat, care ne-a oferit cel mai potrivit sfat medical pentru cățelușa noastră. La două săptămâni după operația de piometru, labradorița s-a recuperat și este sănătoasă. Mulțumim dr. Bejenaru Alexandru.
Luc IFER
Luc IFER2 ani în urmă
Avem un motanel, pe nume Odin in varsta de 4 luni si 28 de zile. In urma cu aproape o luna, starea lui de sanatate s-a inrautatit. Am apelat la serviciul de urgenta veterinar din Piatra Neamt, iar in urma analizelor, diagnosticul a fost de PANLEUCOPENIE cu evolutie letala. Nu am vrut sa renuntam asa usor. Am apelat la cabinetul domnului Doctor Bejenaru Alexandru, un doctor dedicat meseriei si un profesionist, in urma tratamentului prescris, si a eforturilor dumnealui, azi, testul a iesit NEGATIV, iar Odin, si-a revenit complet. Va multumim domnule Doctor! ( Pe parcursul zilelor de tratament, Odin a dezvoltat o a 2-a afectiune foarte grava, Caliciviroza)
Ioana Catalina
Ioana Catalina2 ani în urmă
În urmă cu o lună am început căutarea unui medic veterinar în vederea tratării unui Cherry Eye la un pui de pisică în vârstă de doar 4 luni.
După două scheme de tratament diferite (tratament medicamentos) de la doi medici diferiți, am ajuns la ușa domnului doctor Alexandru Bejenaru, care nu a ezitat să ne primească, ba din contră, a dat dovadă de profesionalismul pe care ar trebui să îl posede mulți alți medici.
După primul control al pisicii și după explicarea fiecărui pas care trebuie parcurs în vederea tratării problemei (și înștiințarea problemelor care pot apărea în timpul sau după efectuarea operației), am ajuns la concluzia că fără intervenție chirurgicală nu se poate rezolva nimic.
Acum după 4 zile de la prima consultație și o zi de la operație (în urma căreia pisica se simte foarte bine), pot spune că îl recomand cu cel mai mare drag pe domnul doctor Bejenaru.
Este de recomandat atât el, ca ființă iubitoare de animale, ca doctor plin de profesionalism, cât și cabinetul dânsului care este impecabil de curat și de dotat cu aparatura necesară.
Locații recomandate