/Neamt/Veterinar

A.F. DRIMBA, CABINET MEDICAL VETERINAR

Strada Unirii 2C, Piatra Neamț 610036, România

A.F. DRIMBA, CABINET MEDICAL VETERINAR
Veterinar
4.5
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9M5+46 Piatra Neamț, România
+40 744 297 885
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefania Chirila
Stefania Chirila2 ani în urmă
Operatie de sterilizare facuta la o catelusa......si la care a uitat un pansament in abdomen. Din pacate catelusa a murit si asa am aflat care a fost si cauza.
Foloseste metode invechite pentru operatii, cum ar fi firele care nu sunt
resorbabile.
Dana Chirila
Dana Chirila2 ani în urmă
Operatie de sterilizare facuta la o catelusa......si la care a uitat un pansament in abdomen. Din pacate catelusa a murit si asa am aflat care a fost si cauza. Neprofesionalism este prea putin spus !
Madalina Mancas
Madalina Mancas4 ani în urmă
Am programat un catel pentru tuns.In ziua respectiva, la ora stabilita, ne-am prezentat la cabinet.Doamna doctor tocmai operase un catel in regim de urgenta si lua o pauza.Doar i-am spus ca noi aveam programare, ca sa nu creada ca ne batem joc de timpul dumneaei, rugand-o sa ne spuna in ce zi sa revenim. ..A ridicat tonul,iritata spunand: Dar ce, eu am timp de freze?... Pai, nu dansa si-a batut joc de catelul meu, care a asteptat ziua si ora programarii facute de dansa, suferind de caldura?
Claudia Lescaie
Claudia Lescaie5 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea serviciile doamnei Drîmbă. De fiecare dată s-a comportat cu animăluțele ca și cum ar fi ale dumneaei. Este mereu deschisă către a da sfaturi și indicații (foarte utile). Mi-a salvat ambele pisici cu cativa ani în urmă, am rămas client fidel de atunci și nu am fost dezamagită niciodată.
Andrei Felea
Andrei Felea7 ani în urmă
Motan castrat cu 120 lei fara bon... Dat acasa cu crize de epilepsie , stare de voma, termuraturi intense si deshidratat maxim. Nu recomand! In alte locuri din Bacau e si 50 ron o astfel de ,,operatie,, fara urmari de genul.
Oana Durican
Oana Durican2 ani în urmă
Anul trecut am dus 3 pisici la sterilizat. Doua s-au infectat de a doua zi dupa operatie. Dna vet este foarte experimentata, intr-adevar, dar poate ca varsta isi spune cuvantul. Pisicile mele erau cusute conform stilului vechi, cu ate care trebuiau scoase. Tratament nu dă pt acasă, nici antibiotic si nici analgetic, pe motiv ca pe pisici nu le doare si ca saliva lor contine antibiotice naturale. Cand am dus pisicile infectate la dansa, la una din ele i-a bagat capul seringii direct in gaura din piele (se desfacuse bine de tot o cusatura) si i-a injectat betadina. Presata de situatie, le-a dat antibiotic injectabil la ambele - dar nu era mai bine sa-mi fi dat de la bun inceput pastile pt cateva zile? Acele pisici sunt agresive cu alte mici feline din curte. Si nu erau pana atunci. O fi fost dna dr. candva cel mai bun medic veterinar din oras, dar nu cred ca si-a pastrat titulatura cu brio.
Lazar Stefan
Lazar Stefan2 ani în urmă
Super. Profesionalism
Toată stima
Roxana
Roxana2 ani în urmă
M-am bazat pe vorbele dumneaei, pe experienta, insa a fost in zadar! Nu cred ca stie intr-adevar ce face, sau poate doar a foat depasita de problema catelului meu! Ideea e ca, mi-a murit catelul in cabinet, la perfuzii!!!!
Locații recomandate