/Iasi/Veterinar

Cabinet Veterinar Dr Doolittle

Bulevardul Socola 6, Iași 700259, România

Cabinet Veterinar Dr Doolittle
Veterinar
4.2
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXQ+RH Iași, România
+40 741 682 310
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina M.
Alina M.2 ani în urmă
In urma cu ceva timp am apelat la serviciile oferite de catre cabinetul veterinar pentru a-mi salva pisica bolnava. Doamna Alexandra s-a comportat exemplar, insa pe colegul dumneaei il pot descrie doar intr-un singur cuvant: abuzator. Nu am cuvinte fata de modul in care s-a comportat dl. chirurg. In tot timpul in care am asistat la tratament atmosfera a fost una foarte tensionata si, de asemenea, tratamentul facut pisici a fost nepotrivit, iar in urma utilizarii unei sonde urinare, pisica a avut pierderi urinare in permanenta. Oribil. Nu recomand.
Vlad Harabagiu
Vlad Harabagiu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Alexandra este cea mai bună veterinară pe care am întâlnit-o vreodată. Ea va merge dincolo și dincolo de a salva o viață.
Pe de altă parte, colega ei este un chirurg competent, dar este abuziv față de Alex și nu ține cont de nivelul de stres al animalului de companie. El va striga și-l va abuza verbal pe colegul său în timp ce clienții și pacienții se află în cabinet, subliniind orice animal supus tratamentului.
Vă recomand să cereți servicii private de la Alexandra.

(Original)
Alexandra is the best vet we ever met. She will go over and beyond to save a life.
Her colleague on the other hand is a competent surgeon but is abusive towards Alex and has no regard for the pet's stress levels. He will shout and verbally abuse his colleague while clients and patients are in the cabinet, stressing out any animal under treatment.
I recommend asking for private services from Alexandra.
Robert Marius Faraon
Robert Marius Faraon2 ani în urmă
Cățelului meu i s-a oferit o atenție deosebita și profesionistă!
Marius Spanu
Marius Spanu4 ani în urmă
Un medic dovotat animalelor
Adrian Bosoiu
Adrian Bosoiu5 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun veterinar vreodată. Mi-am salvat literalmente pisica anul trecut, cei mai dedicați medici din acest oraș. Dr. Doolitle este cu siguranță locul unde trebuie să mergi dacă îți pasă cu adevărat de animalul tău.

(Original)
Best vet ever. Literally saved my cat last year, the most dedicated medics in this city. Dr Doolitle is definitely the place to go if you really care for your animal.
Paula Mihalache
Paula Mihalache6 ani în urmă
Sunt foarte multumita de servicile oferite de ei! Sunt doi oameni deosebiti care lupta sa ajute fiecare animalut ce le calca pragul! Au tot respectul meu si cu drag ii voi recomanda in continuare!
Andrei Serdenciuc
Andrei Serdenciuc6 ani în urmă
Niste oameni minunati si niste veterinari foarte buni
Gia Bianco
Gia Bianco2 ani în urmă
Medici extraordinari! am ajuns la ei intr-o seara de vineri dupa ce am fost refuzati de unii medici pe motiv ca ei au inchis deja. Domnul doctor s-a intors de acasa pentru consult. Apreciem profesionalismul si experienta. Rocky va multumeste de fiecare data cand poate alerga in voie! Recomandam din suflet!
Locații recomandate