/Iasi/Veterinar

ERIS VET BUCIUM

Șoseaua Bucium 51, Iași 700281, România

ERIS VET BUCIUM
Veterinar
4.8
340 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JFC+VG Iași, România
+40 232 274 330
erisvet.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps ERIS VET BUCIUM
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ADRIANA Rosu
ADRIANA Rosu159 zile în urmă
Recomand cu drag acest cabinet veterinar. O echipa de profesionalisti , cu preturi decente. Am dus foarte multe animalute la acest cabinet si am fost foarte multumita. Posesorii de shar-pei pot apela cu incredere la acesti doctori, pentru toate probleme cu care se confrunta aceasta rasa.
Raluca Botea
Raluca Botea159 zile în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere!De departe cei mai profesionaliști,dedicați și atenți medici,la care am apelat!Mulțumim ca ne-ați ajutat blănoșii de fiecare dată!!!Recomand!Recomand!Recomand!
Raluca Țâbuleac
Raluca Țâbuleac220 zile în urmă
Recomand cu încredere!
Sunt foarte mulțumită de acest cabinet și de toată echipa! Am apelat la Eris Vet pentru sterilizarea unui cățel (femelă) și totul a decurs perfect (nici o complicație; recuperare rapidă). Cu siguranță vom reveni la această clinică și pentru alte servicii, întrucât atât noi, cât și cățelul nostru suntem foarte mulțumiți !
Sergiu Constantin OLARU
Sergiu Constantin OLARU2 ani în urmă
Recomand serviciile acestui cabinet. Am fost aici cu o pisica luata de afara care avea temperatura peste 42 de grade, nu a mancat timp de o saptamana , ma asteptam sa moara in orce clipa, aici am reusit sa o salvez dupa ce initial fusesem cu ea la alt medic, tratamentul acestuia nu a raspus in nici un fel, a si chinuit-o foarte tare cu niste injectii gresite si facute intr-un mod foarte traumatizant. Cand am ajuns aici am vazut imediat deferenta de profesionalism dupa modul in care i-a facut injectiile, simplu si foarte indemanatic. Mai apoi si cu sterilizarea ei totul a decurs foarte bine.
Dana Enache
Dana Enache2 ani în urmă
Am ajuns la cabinetul Eris Vet in unul din cele mai grele momente din viata unui om... când iti este pe moarte cainele. După ce am făcut analizele lui la alt cabinet tot din Bucium ,am fost sfătuită să eutanasiez cainele pentru ca nu se mai poate face nimic. O cunoștință m-a trimis imediat pentru a doua părere la Eris Vet. Am plecat cu cainele (ciobanesc german)intr-o pătură pt ca nici nu mai mergea,nu mai mictiona,avea hemoragie.
Am cunoscut atunci pe dr Ema Stratulat care a primit cainele si s-a ocupat de el la cel mai profesional mod . Într-o oră a fost operat, scos tumori, scos splina, lanț mamar si cusut. A rămas cainele acolo sub observație și a doua zi am plecat cu el in lesă. Nu pot sa explic in cuvinte ce bucurie am avut si ce recunoștința am pentru acești doctori !
Au urmat ani în care am mai avut pisici sterilizate la Eris Vet, vaccinuri, am apelat la regimul lor hotelier pentru animalutele mele când sunt plecată în vacanță. Totul la superlativ!!!
Sunt doctorii la care am sperat mereu :
care sa fie empatici cu animalele , profesioniști, serioși !!!
Si voi recomanda mereu Eris Vet pentru ca au dovedit că sunt cei mai buni si pentru ca fac si multe operațiuni caritabile si eforturi atunci cand
e nevoie de ei !!!
Cristina B
Cristina B2 ani în urmă
Personal foarte bine pregatit si foarte amabil. Animalutul meu a avut parte de ce e mai bun.
Preturile de asemenea, sunt mult mai bune decat la oricare alta clinica la care am fost.
O recomandat cu drag si chiar daca e mai departe de unde locuiesc, voi merge doar la ei de acum inainte, cand va fi nevoie de ingrijire.
Claudia Mihesan
Claudia Mihesan2 ani în urmă
Oameni care chiar iubesc animalele, pisicutele mele au fost tratate cu drag si maxima atenție de fiecare dată când am fost la cabinet. Operația de sterilizare e practic invizibilă după câteva zile, iar pisicile nici nu au simtit-o, s-au comportat normal inca de a doua zi.
Anca - Elena Calistru
Anca - Elena Calistru2 ani în urmă
Medici deosebiti, cu mult suflet, implicati, profesionisti, promti! Tot respectul pentru echipa Eris Vet!
Locații recomandate