/Iasi/Veterinar

Clinica Primvet

Strada Sărărie 119, Iași, România

Clinica Primvet
Veterinar
4.6
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HFJ+HR Iași, România
+40 744 952 860
2pos.tips
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–12
Scrie o recenzie
Ana Maria Miron
Ana Maria Miron2 ani în urmă
Domnii doctori sunt foarte empatici și dedicati, adevărați profesioniști!
Elena Rexton
Elena Rexton2 ani în urmă
Medici foarte buni, dedicaţi meseriei, cu drag de animale, tratament și îngrijire calificată, la cel mai înalt novel. O recomand pentru tratarea și operațiile micilor și marilor noştrii însoțitori de suflet.
David Bazon
David Bazon2 ani în urmă
Superb, câinele nostru a fost castrat acolo și s-a recuperat foarte rapid. Personalul este foarte prietenos, iar animalele vin cu drag la veterinar. Recomand!
Constantin Buturca
Constantin Buturca4 ani în urmă
Profesionalism, și multa grija pentru Pet-urile noastre.
Homan Andreia
Homan Andreia4 ani în urmă
Domnule Profesor, puneti la cabinet oameni care sa va reprezinte cu onoare! Nu niște domnișoare ofuscate si fara compasiune fata de animal. Am asteptat zile întregi telefon de la ele sa programeze pisica la operație și apoi nu au mai răspuns, deși stiau cazul ( animal gasit pe strada) Pisica lovită de masina cu o hernie abdominala imensă si fractura de pubis. În fine, în câteva zile a făcut ocluzie intestinala si s-a dus, timp în care ma rugam sa raspunda cineva la telefon acolo, pentru ca a inclusiv în timpul programului nu răspunde nimeni. Imi pare rau ca nu l-am gasit pe Domnul Profesor, de aia m-am si dus la cabinet, ca era o operație complexă și mi s-a spus că el e sansa noastra..
Pina Movileanu
Pina Movileanu2 ani în urmă
Complet lipsiți de empatie, de suflet. Nu contează doar operația, ci și îngrijirea și tratamentul postoperator. Iar pentru toate problemele care au apărut după interventie am fost învinuiți noi. Ei nu și-au asumat nimic, nu au investigat mai departe. E atât de greu sa îți pierzi câinele la o vârstă tânără și când simți ca se putea face mai mult pentru el.
Gigi
Gigi2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism. Ni s-a reproșat ca avem un cățel prea alintat și mofturos, ca de aceea nu mănâncă. Nu au cautat alte cauze, nu au încercat sa schimbe tratamentul. Personal suprasolicitat, fără dragoste de animale. Operația a reușit, cățelul a murit.
Radu Paul Craus
Radu Paul Craus2 ani în urmă
Medic, atenție stomatolog veterinar, care chiar știe ce spune. Predă stomatologie la Universitatea se Medicină Veterinară. Eu am fost într-o problemă cu dinții pisoiului....Este pe Sararie la numărul 119, cum urci pe partea stângă, lângă firma aia care face jaluzele, îmi scapă numele acum...
Locații recomandate