/Covasna/Veterinar

SPITAL VETERINAR K2 DR. KONDOR ATTILA

Strada Locotenent Păiuș David Nr.2, Sfântu Gheorghe 520077, România

SPITAL VETERINAR K2 DR. KONDOR ATTILA
Veterinar
4.6
141 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VR55+M5 Sfântu Gheorghe, România
+40 744 571 020
spitalveterinark2.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Dana1 an în urmă
Pe partea de oflalmologie sunt un dezastru…. regret increderea pe care le-am acordat-o

Am operat catelul de cataracta la ei, au aparut complicații , dar mi-au ascuns acest lucru pentru ca doreau să de-a vina pe catel, cum că ar avea evoluție post-operatorie nefavorabilă .
Dupa trei săptămâni de la operație , deoarece catelul avea dureri groaznice iar vederea nu-i revenise , am mers la București, la Dr Ionascu ptr a alta opinie. La ecografie s-a observat ca au scăpat cristalinul in vitros ( in ochi adica, și nu l-au scos cum ar fi fost normal) hemoragie și dezlipire de retina, de aici si pierderea vederii. Pe scurt , culpa medicală .
Ideea este ca nu i-au administrat nici tratamentul post-operator adecvat , pe lângă faptul ca l-au lăsat cu dureri puternice ( deoarece nu i-au prescris antiinflamator, cum se impunea in astfel de cazuri) catelul a făcut si hemoragie digestiva datorita tratamentului cu antibiotic administrat timp de aproape 3 săptămâni.

Am aflat ca au mai fost astfel de cazuri , in care ochii altui cățel au trebuit protezati, ( efectiv ochiul extras și înlocuit cu o proteza oculara) datorita inflamatiei și infecției apărute in urma complicației operației de cataracta și a tratamentului necorespunzator .

Din cate am înțeles , probabil ca aceste operații de cataracta nu sunt realizate de către un medic oftalmolog veterinar, ci de unul uman, ceea ce nu este deontologic … și nu știu nici dacă au dreptul legal sa faca operații de genul…
Gabriella lengyel
Gabriella lengyel2 ani în urmă
Medici buni ,servicii de calitate. Recomand
Maria Mirabela
Maria Mirabela2 ani în urmă
Profesionist cu profesionisti
Un spital dotat, cu aparatura necesara investigatiilor si cu profesionisti adevarati care nu se lasa pana nu stabilesc un diagnostic ( lucru foarte important), ca mai apoi sa fac tot ce e posibil pentru rezolvare/ameliorare...
Un profesionist cu suflet mare dl dr. Kondor
One Women
One Women2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism.
Oferă servicii doar pentru animalele ținute în casa. Un cățeluș ținut în curte nu poate fi primit, ca de ....e murdar .... de ce te mai numești clinica ?????
LORAND CRISTIAN
LORAND CRISTIAN2 ani în urmă
Excelent !!! Mulțumesc mult echipei domnului doctor Kondor și dumnealui pentru că prietenul meu ,cățelușul Bibi e sănătos și fericit !!!!
Daniel Munteanu
Daniel Munteanu2 ani în urmă
Celmai bun spital veterinar. De asta prefer sa ma deplasez de la Onești. Toate felicitările.
Lucian Atomei
Lucian Atomei2 ani în urmă
Personal super calificat și foarte amabil. Ambele locații, atât cea din Brașov cât și cea din sf. Gheorghe, oferă servicii complete pentru animalul de companie.
Atât dl. Dr. Kondor cât și colegii domniei sale sunt foarte bine pregătiți și pe deasupra, au foarte multă răbdare să explice posesorilor de animale fiecare diagnostic sau tratament aplicat.
Recomand cu căldură!
Lucian Vrabie
Lucian Vrabie2 ani în urmă
Cel mai bun spital veterinar cu doctori extraordinari
Ungureanu Florentia
Ungureanu Florentia2 ani în urmă
Foarte bine dotat, aparatura medicala moderna.
Locații recomandate