/Covasna/Veterinar

K2 Veterinary Hospital

Strada Locotenent Păiuș David 12, Sfântu Gheorghe, România

K2 Veterinary Hospital
Veterinar
4.7
429 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VR55+M4 Sfântu Gheorghe, România
+40 374 066 990
spitalveterinark2.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Iana Constantin
Iana Constantin2 ani în urmă
Mi-a plăcut este curat și personalul FOARTE serviabil vorbesc foarte frumos
Isar Laurentiu
Isar Laurentiu4 ani în urmă
Stima dr. Kondor, profesionist desavarsit. Daca am avea cat mai multi oameni in aceasta tara cu asemenea grad de pregatire si practica, am fi peste nivelul altor tari, dar din pacate nu suntem lasati, ori cei slabi se baga in fata si sunt incurajati.
Vintila Violeta
Vintila Violeta5 ani în urmă
Super oameni,profesionisti si buni!Fizioterapie labrador displazie de sold!Sunt foarte incantata de serviciile lor!
Elena A
Elena A2 ani în urmă
Dacă țineți la viața animăluțele voastre evitați acest loc . Lipsa totala de empatie și interes , blazare , pentru ei viața unui animal =0 . Dr . Kondor este obosit și plictisit , iar ceilalți medici nu dispun de cunoștințele necesare stabilirii unui diagnostic corect . Diagnostice eronate și investigații care nu sunt necesare , totul ne banii clientului și viața animalutului . Mii de lei cheltuiți , animalul mort in chinuri și ei îl iau de un picior și zic " se mai întâmplă " . Așa că aveți grijă să nu se mai întâmple
Dragos Bahnareanu
Dragos Bahnareanu2 ani în urmă
Au făcut tot ce este posibil sa-l salvam pe Whisky. Locatie excelenta și foarte bine organizata, oameni de excepție.
Mihaela Serbanescu
Mihaela Serbanescu2 ani în urmă
Sunt impresionată de efortul depus de tot personalul spitalului pentru salvarea cățelușei noastre care, din păcate, a suferit un accident !😥 Conditiile din spital sunt impecabile. In special, îi mulțumim doamnei dr.Kui Bogdan Szende, cu dansa am colaborat direct și a fost mai mult decât drăguță si super profesionistă. In mod sigur vom recomanda tuturor cunoscutilor aceasta locație !
Iacob Mioara
Iacob Mioara2 ani în urmă
Un loc deosebit de agreabil atât pentru animalutele de companie dar si pentru insotitorii lor. Personalul deosebit, lucreaza cu profesionalism si edte foarte prietenos. Nota 20 !! Felicitări !
Radu Mitroi
Radu Mitroi2 ani în urmă
Daca tineti la viata animalului cu care planuiti sa mergeti la K2, v-as sfatui sa va orientati catre alta clinica veterinara. Dupa ce mi-au anesteziat total cainele, mi l-au pus in brate teapan ca o scandura, zicandu-mi ca e prea mare si nu il pot tine. L-am adus in Brasov, la Labus, unde cainele a murit dupa 4 zile. In cele 4 zile, s-a vazut efectul anesteziei, cu fiecare zi analizele fiind tot mai proaste (in conditiile in care analizele de dinaintea internarii la K2 indicau doar o problema la ficat), pentru ca in final rinichii sa ii cedeze. Pentru aceia/acelea care ar incerca sa dea vina pe cei de la Labus: am stat cu cainele de dimineata pana seara in toate aceste 4 zile si pot spune ca cei de la Labus au facut tot ceea ce a fost omeneste posibil sa il salveze si pentru asta le multumesc.
Locații recomandate