/Constanta/Veterinar

Bogdan Farm

Strada Soveja nr.77, Constanța 900337, România

Bogdan Farm
Veterinar
4.7
349 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JRG+54 Constanța, România
+40 241 698 222
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana D305 zile în urmă
OM....un doctor profi extrem de dedicat meseriei sale.Acorda o deosebită atenție animăluțelor .Preturile foarte accesibile și empatia cu care tratează fiecare caz se vede și în cozile zilnice din fata cabinetului.
Mirela E
Mirela E2 ani în urmă
Cel mai bun si mai empatic medic veterinar. Am dus la dansul multe animalute pe care le-a tratat: un Boxer neastamparat, care operat in 3 locuri si-a smuls pansamentul, a rupt o ata pe care a si mancat-o la pachet cu pansamentul. Domnul dr. Budu l-a "reparat" cu rabdare si profesionalism. Am dus in vara si un motanel care, si il citez pe dl doctor: "si-a stricat patinele" - avea toate gherutele si pernutele arse. L-a "reparat" si pe el. Am mai dus si un pui de maidanez caruia ii atarna un ochi (se accidentase intr-un gard de sarma). La fel, domnul doctor l-a vindecat, salvandu-i ochiul. Da, se asteapta mult la coada, dar merita. Eu imi asum asta si prefer sa astept.. Singura problema pe care am remarcat-o la acest cabinet, este o doamna/domnisoara care se ocupa de "coafura" cateilor/pisicutelor. Este foarte aroganta, artagoasa si nu stie sa vorbeasca cu clientii, pe care ii repede intr-un mod urat, nepoliticos. Probabil ca domnul doctor Budu este un sef prea bun. Eu as fi concediat-o de mult....In rest, totul la superlativ. Multumim ca existati!
George Balogh
George Balogh2 ani în urmă
Aici am cunoscut cel mai bun medic veterinar. Va multumesc pentru ajutorul acordat motanilor, domnule doctor Budu.
Niculina Radoiu
Niculina Radoiu2 ani în urmă
Medici cu multă experienta, f.amabili, f.b.din toate punctele de vedere în acest domeniu. Felicitari!
Adina Aronica
Adina Aronica2 ani în urmă
Operația de sterilizare a pisicii a decurs bine, însă as vrea sa adresez câteva probleme. Consultul animăluțelor se face pe o masa fix lângă usa de la intrare, total neprofesionist. Am interacționat cu doi domni doctori, unul mai tânăr și unul mai in vârsta. Cel tânăr a fost extrem de necomunicativ, as spune chiar arogant. Am așteptat pt tratament jumătate de ora, deși domnul doctor se plimba de colo-colo. Când am ajuns la tratament, la o zi după sterilizare, pisicuța fiind speriata, domnul doctor mai in vârsta efectiv a întors cutia cu susul in jos și o zguduia, așteptând sa cada pisica de acolo. A făcut lucrul asta de fata cu mine, nu vreau sa știu cum se comporta cu animalele când nu sunt stăpânii. Ca sa nu mai zic ca am plătit tariful de 50 de lei care ar fi trebuit sa includă schimbarea cămășii pisicuței, schimbarea pansamentul și tratamentul. Deși am plătit prețul întreg pentru acest serviciu, nu am văzut nici cămașă schimbată, nici pansament schimbat. Nu recomand sub nicio forma Bogdan Farm, dar nu pentru ca ar fi veterinari nepregătiți, ci pentru ca sunt oameni fără empatie.
Natiama Canal
Natiama Canal2 ani în urmă
Am fost de 3 ori la acest doctor ,a avut o atitudine foarte urâtă,neatenție ,i -a dat puiului de pisică o doză mai mare de pastilă de deparazitare ,de era să moară,m-a lăsat cu pisica pe masa si a plecat ,deși pisica avea febră ( pentru că fusese sunat că primise o sesizare și o amendă).În plus este un cabinet neigienic ,jumatate pet shop ,o parte cu 2 mese.Nu a folosit mănuși
Nu recomand‼️‼️‼️‼️
MinimAlia
MinimAlia2 ani în urmă
Preturi mult mai mici decât în alte farmacii și cabinete veterinare. Domnul doctor este foarte profesionist. Doamnele care vând la farmacie și pet shop sunt serviabile. La tuns am avut doar experiențe pozitive cu pisicile noastre. Recomand!
Iulia Iulia
Iulia Iulia2 ani în urmă
Super domnul Doctor! Tratament a dat roade. Amabil cu pacientul. Timp scurt de așteptate. O sa revenim.
Elenaoo Dan
Elenaoo Dan2 ani în urmă
Super doctori, preturi corecte, servicii de calitate. Recomand 100%.
Locații recomandate