/Constanta/Veterinar

Vetwell Med

Bulevardul I. C. Brătianu nr. 81, Constanța 900247, România

Vetwell Med
Veterinar
4.5
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JC2+3M Constanța, România
+40 762 653 266
vetwell.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ene Badea
Ene Badea2 ani în urmă
Personalul este amabil, magazinul aprovizionat, totul este bine.
Marina Voicu
Marina Voicu2 ani în urmă
Am luat pastila deparazitare interna caine si a doua zi nu a mai putut să meargă am mai luat in alt an deparazitare externă și erau expirate
Ana maria Barbu
Ana maria Barbu2 ani în urmă
Nu recomand acest cabinet!!!
Eu am dus la acest cabinet o pisicuța de 7 luni sa o sterilizez cu gândul ca o sa ii fie mai bine. Am sunat , am făcut programare pe data de 16.06.2021 am lăsat-o la ora 8:30 și am luat-o seara in jurul orei 20:00. Când am luat-o l-am întrebat pe doctor ce trebuie sa fac , dacă mai trebuie sa plătesc ceva el a zis ca nu , mi-a dat o pastila pe care mi-a zis ca e la latitudinea mea dacă vreau sa i-o dau sau nu , eu i-am dat-o așa cum mi-a zis , jumătate intr-o zi și celălat jumate in următoarea zi. Nu o hrănisem cu nimic înainte cu o zi de operație . In prima seara cand am adus-o a mâncat puțin , se misca greu dar am pus pe seama operației , a doua zi tot slăbită dar a ciugulit puțin (asta fiind joi) , eu vineri am plecat la munca și când am ajuns acasă , pisica gafaia, scotea niște sunete ciudate plus ca nu mâncase nimic in ziua respectiva. Am sunat doctorul , in prima faza am crezut ca are temperatura , i-am luat temperatura si avea la început 35.1 am încercat sa o încălzesc dar nu voia sa stea . Nu am avut bani sa merg la un cabinet non-stop ținând cont ca stau si la poarta alba. Toată noaptea am supravegheat-o dar in dimineața zilei de sâmbătă la ora 08:30 aceasta a murit . Am dat mesaj doctorului și acesta mi-a zis ca nu e de la operație e de la alte afecțiuni pe care le avea deja . Dacă el credea ca suferea de alte boli de ce a operat-o sau de ce nu mi-a zis sa ii plătesc sa ii facă vreun control . Așa mi-am pierdut eu pisica încercând sa ii fac un bine. Este vina mea ca am ales acest cabinet . Nu o sa se mai repete .Duci pisica miercuri si moarte sâmbătă .
Marian Teodorescu
Marian Teodorescu2 ani în urmă
Oameni ok dar atmosfera cam lugubra, destul de intuneric. Totul asa...gri. Recunosc ca m-am asteptat la mai mult de la un cabinet veterinar.
Carnu Marinela Luminita
Carnu Marinela Luminita2 ani în urmă
Super ok ,am sterilizat motanul familiei,si a fost pe mâini bune!
Elena Stefan
Elena Stefan4 ani în urmă
Referindu-ma doar la serviciile de cazare, nu am fost multumita doarece locul nu arata conform descrierilor care sunt publicate: miroase puternic a urina, cainii sunt lasati sa stea o foarte mare parte din timp nesupravegheati, ca atare nici nu prea se curata dupa ei ,nu respecta programul de lucru afisat.
Desi in brosura lor publicitara sustin ca acesti caini sunt lasati sa interactioneze, ei bine nu este asa deoarece ei sustin ca nu isi asuma riscul de a lasa cainii sa se joace intre ei, iar atunci cand mi-am luat cainele era plin de urina. Nu sunt absurda dar cer macar serviciile pe care sustin ca le ofera !
Maria
Maria2 ani în urmă
Personalul cabinetului foarte amabil, prețuri accesibile. Pisica mea a fost tratata foarte bine. Recomand 🤗
Eduard Neaga
Eduard Neaga2 ani în urmă
Cu sincere multumiri,pentru serviciul acordat, sprijinul si receptivitate, avand in vedere cabinetul nu avea program(in ziua sarbatorilor pascale), a fost luata in calcul urgenta cazului. o servire ireprosabila si cu mult bun simt, ne mai vorbind de preturile practicate.
Dorim sa mentionam profesionalismul si buna educatie a celor care au depus eferturi pentru a ne salva felina, preturile practicate foarte populare (avind in vedere si starea critica financiara a clientilor pe timpil pandemiei).
Cu siguranta o sa mai apelam la serviciile cabinetului DVS, am recomandat mai multor prieteni ,sa se adreseze cu incredere cand va fi nevoie.
Va multumim , si va dorim succes in activitatea DVS.
Fam. Neaga.
Locații recomandate