/Cluj/Veterinar

Trivet

Strada Constantin Brâncuși 47, Cluj-Napoca 400458, România

Trivet
Veterinar
4.6
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ83+8R Cluj-Napoca, România
+40 264 418 599
trivet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Tot Mea
Tot Mea2 ani în urmă
Simti, inca de la intrare, ca e locul potrivit in care animalul tau de companie sa fie pe maini profesioniste, si tu ,omule, sa fii sustinut, incurajat, informat si consolat. Toata echipa e amabila, calda, bine pregatita. Cabinet dotat cu tot ce e necesar. Chiar si hrana si medicamente. Curte mare in care poti sa stai linistit in caz ca e nevoie sa astepti. Cabinetul unde poti merge cu incredere si fara emotii !
Melinda Takacs
Melinda Takacs2 ani în urmă
am trecut peste recenziile anterioare și sincer îmi pare rău pentru neplăcerile prin care ați trecut,eu am avut o experiență la facultatea veterinară,singura clinica deschisă la 2 noaptea când bichonelul meu de 10 ani a făcut un AVC, după două zile internat acolo, cățelul meu era aproape de moarte, nehranit,deshidratat,cu piciorușele pline de hematoame,imbibat în urină, sânge și secreții,mi s-a spus că nu are nici o șansă de supraviețuire, l-am scos pe propria răspundere,achitând o sumă enormă pentru nimic,935 de lei, l-am sunat pe d-l Dr Timen și m-am rugat de dânsul să mă ajute cumva....nu mi-a dat speranțe,dar mi-a pus cățelul pe picioare, pentru asta am tot respectul.D-ul Dr Timen este de un profesionalism de excepție !
Ariana
Ariana2 ani în urmă
Intentionam sa scriu aceasta recenzie pe pagina lor de Facebook, dar acestia si-au oprit aceasta sectiune.
Ultimele mele intalniri cu cei de la Trivet au fost tot mai slabe, din cauza faptului ca il nimeream pe acelasi doctor( unul mai tanar, nu demult angajat in comparatie cu restul). Am un bichon de 11 ani si am fost cu el, deoarece ii lacrima un ochi si nu si-l putea tine deschis. Il pun pe masa de consult si il tin. Doctorul imi spune sa ii dau parul din ochi si sa ii tin capul nemiscat, ca el sa se uite cu lanterna de la telefon si de la 1 metru distanta. Dupa ce”s-a uitat” mi-a prescris 2 creme pe care trebuia sa le pun in ochi, fara ca macar sa imi arate cum. Acel doctor nu a pus o secunda mana pe catel, ba chiar aveam impresia ca ii este frica de un bichon. Dupa ce am iesit de acolo am plecat la un alt veterinar, care i-a pus ser fiziologic; s-a uitat cu un aparat la ambii ochi si mi-a aratat cum sa ii pun crema ( una singura, deoarece a doua crema prescrisa era inutila). De cand ati facut acea angajare a cam scazut reputatia voastra.
Iulia Hădărean
Iulia Hădărean2 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile clinicii Trivet, in special multe multumiri dnei dr Simina Szancsali, care a fost foarte amabila, prompta si s-a ingrijit impecabil de motanul meu. Unde mai pui ca este deschis si in weekend, eu avand nevoie chiar duminica, am apreciat tare mult acest aspect. Recomand cu caldura.
Loredana Hasu
Loredana Hasu3 ani în urmă
Dezamagire totala aceasta clinica deoarece am impresia ca Doctori și ma refer la doctorul Timen nu mai au chef de animale cu complicații pe care tot acești doctori le aduc într-un stadiu cind nu se mai poate face nimic ,deoarece ori sint prea batrini ori e prea devreme sa intervină in unele cazuri, ori e prea tirziu ori nu au anestezist pe ultima
Suta se metri și te lasă cu animalul in brate ... ca și cum sau spălat pe miini și trebuie sa te descurci singur. Ciinele meu au încercat sa îl trateze in aceasta clinica Pt rotulele sărite in afara doar cu integratoare . Tratament repetat de doua ori diferit care nu a folosit la nimic. Dupa un timp cind a ajuns foarte rau și nu mai umbla am contactat clinica,eu locuind la Paris întrebându-i dacă catelul meu poate fi operat, in urma unei vizite făcută aici la un specialis. ( aici prețurile fiind extrem de scumpe)Mi sa răspuns ca DA se poate face totul dar va trebui sa ramin in tara cel putin doua luni. Am acceptat fără nici o problema , iar cind m -am prezentat in clinica Doctorul Timen ma încurajat mia dat speranțe și a spus ca va fi Ok și îl opereaza. In ziua de operație după ce l-am ținut cum a zis fără sa manince și sa bea. După analizele făcute Pt anastezie care erau și ele Ok ... mia dat catelul im brate spunându-mi ca e prea batrin iar el nu are anestezist care sa se ocupe de el. Eram disperata și ma poate înțelege oricine are animale .. mai ales ca nu veneam din colțul străzii ,am lăsat familia, copiii și un alt catel la Paris Pt a veni la aceasta clinica .. de la care nu am obținut nimic doar dezamagire .Singurul lucru pozitiv a fost numărul de telefon al unui chirurg minunat Doctorul Ober Ciprian de la USMV pe care doctorul Timen într-un final mi la dat. Datorită lui catelul meu chiar dacă are 14 ani umbla pe toate picioarele și nu 70 la suta cum mi se spunea chiar aici la Paris ci suta la suta.Îl recomand cu încredere pe doctorul Ober Ciprian.
Tudor-Cristian Belea
Tudor-Cristian Belea2 ani în urmă
Va rog din suflet sa nu aduceti animale cu probleme de sanatate aici. Acesta nu este un cabinet pregatit pentru diagnosticari rapide si tratamente adecvate! Am pierdut timp pretios din cauza ca nu ne-au fost recomandate la timp analizele potrivite si am primit tratamente ineficace date dupa ureche. Pentru noi poate e prea tarziu, faceti va rog sa nu fie si pentru voi! Repet, acesta este un cabinet pentru deparazitari, vaccinuri, cazuri foarte usoare. Nu au specialistii necesari diagnosticarii bolilor!
Pop Daniela
Pop Daniela2 ani în urmă
Multumim dlui dr. Timen si intregii echipe de la Trivet pentru modul in care au tratat motanelul nostru. Recomand acest cabinet pentru profesionalismul si implicarea de care dau dovadă .
Mihai Denes
Mihai Denes2 ani în urmă
Super ok. Fara programare. S-au miscat repede.
Locații recomandate