/Cluj/Veterinar

Zsigmond Vet

Strada General Traian Moșoiu 52, Cluj-Napoca 400000, România

Zsigmond Vet
Veterinar
4.9
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC4+84 Cluj-Napoca, România
+40 723 341 464
zsigmondvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–13
Marți: 10–13
Mirecuri: 10–13
Joi: 10–13
Vineri: 10–13
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Delia Tataru
Delia Tataru2 ani în urmă
Oameni deosebiti, cu suflet! Seriosi, profi si cu multa implicare! Doctori care iti ofera ajutor la nevoie, indiferent de ora sau zi! Multumim tare mult, dr Iulia!
Ciprian Paveliuc
Ciprian Paveliuc2 ani în urmă
Doctori cu experiență și foarte amabili.
Zoly Hajos
Zoly Hajos2 ani în urmă
Personal profesional si amabil :)
Bogdan Rosca
Bogdan Rosca2 ani în urmă
Profesionisti adevarati. Cabinetul este foarte bine dotat, iar serviciile oferite sunt excelente.
Andreea Mihaela
Andreea Mihaela2 ani în urmă
Am mers cu o pisica la sterilizat, intr o zi de miercuri. Vineri pisica încă nu mânca și nu bea apa, pentru care am fost din nou la Dl doctor. Ni s a spus ca se recuperează mai greu, ne a fost recomandata administrarea cu seringa a o soluție cu vitamine, pentru recuperarea pisicilor postoperator. Peste Weekend pisica nu a dat semne de îmbunătățire, motiv pentru care am fost din nou luni la cabinet. La nivelul operației luni era puroi. Dl doctor i a administrat un antibiotic, cu recomandarea sa i facem igiena plăgii acasă. Miercuri ne am întors iar la cabinet pentru antibiotic, din nou, pisica fără vreo ameliorare(nu a mâncat, nu a băut apa, hrănită cu seringa). Miercuri după amiaza când am făcut igiena plăgii, din nou, a ieșit puroi. Joi am revenit la cabinet, Dl doctor a văzut ca iese puroi din operație, i a administrat din nou antibiotic și cu asigurările de rigoare ca nu e nimic grav, am plecat acasă. De asemenea Dl doctor ne a pus noua in brațe hotărârea de a redeschide operația, cu mențiunea ca el nu ar recomanda totuși acest lucru.După amiaza pisica nu mai răspundea, era foarte apatică, nici nu deschidea ochii când o strigam. L am sunat pe Dl doctor și i am spus ca vrem sa o re operam, având in vedere ca starea se agrava, se Topea sub ochii noștri. Acesta ne a motivat ca plecase din Cluj, dar ne recomanda alt doctor care ar putea sa facă asta. Am mers la acel doctor(dr. Peter, clinica veterinarius), care a re operat o. Concluzia a fost de reacție/infecție de fir. După operație pisica a urmat tratament antibiotic încă 5 zile, prima zi a fost și cu branula și administrat perfuzie. Acum pisica este in regula, dar nu știu dacă este normal ca o sterilizare sa dezechilibreze starea pisicii timp de 2 săptămâni, pe noi sa ne coste dublul prețului normal( am plătit anestezia și tratamentul antibiotic la clinica veterinarius), asta pe lângă tot stresul cauzat, atât pisicii cât și noua(pisica pe care o avem de 10 ani). Oricine poate greși, dar sa amâni o reinterventie atâtea zile(4), când plaga operatorie supureaza, și mai mult decât atât sa nu ți asumi ca doctor responsabilitatea asta, sau cel puțin cea financiară, mi se pare ieșit din comun. A greși e omenește, dar a nu rezolva complicatia cauzată e strigător la cer.
Frumoa ar fi sa nu se stearga recenziile care deranjează.
Teodora S
Teodora S2 ani în urmă
Merg deja de cativa ani cu pisicuta mea la acest cabinet veterinar si mereu am fost multumita de servicii. Indiferent daca a fost vorba de o banala deparazitare sau o problema de sanatate, pisicuta mea a fost tratata cu multa blandete si am simtit ca este pe maini bune. Am primit sfaturi utile si tratamentul a functionat mereu. Am apreciat ca mi s-a raspuns la toate intrebarile si mi s-au prezentat mereu optiunile pentru diagnosticare/tratament. Recomand cu mare drag acest cabinet!
Gabi Puscas
Gabi Puscas2 ani în urmă
Profesionisti, punctuali, foarte amabili, de fiecare data ne-au explicat in detaliu toate aspectele. Va puteti baza pe dansii si pentru urgente, chiar si in afara programului normal de la cabinet.
Rodica Lucia Crisan
Rodica Lucia Crisan2 ani în urmă
Dl doctor este cel mai amabil si mai cald om pe care l-am întâlnit! Este f dedicat
Locații recomandate