/Bucuresti/Veterinar

Perfect Pet Stefan cel Mare - Cabinet Veterinar & Pet Shop

Șoseaua Ștefan cel Mare 15, București 020123, România

Perfect Pet Stefan cel Mare - Cabinet Veterinar & Pet Shop
Veterinar
4.5
401 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F435+76 București, România
+40 751 209 191
perfectpet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Paun ioana
Paun ioana2 ani în urmă
Apelez de foarte mult timp la frizeria lor de la Morarilor si niciodata nu am fost dezamagita de aceasta data mi am lasat micutul pe mainile celor de pe Stefan Cel Mare pentru un detartraj si s a dovedit a fi cea mai buna decizie. Am fost sunata cand s a trezit din anestezie asa cum mi au si promis pentru a mi spune ca totul a decurs bine si ca il mai tin inca putin timp pentru siguranta lui.Am luat catelusul acasa putin adormit ceea ce este si normal insa dupa 2 h se comporta ca si cum nu s a intamplat nimic mentionez ca am un bichon maltez foarte anxios si nu ma asteptam sa treaca cu atata usurina peste aceasta procedura. Interactiunea cu medicul a fost foarte placuta. Multumesc echipei Perfect Pet pentru grija fata de animalute si pentru profesionalism ! Recomand acest cabinet veterinar cu drag!
Maria Antoaneta Costea
Maria Antoaneta Costea2 ani în urmă
Cred ca oamenii care comenteaza negativ nu inteleg ca animalele nu se comporta ca acasa si nici nu ai cum sa previi anumite situatii…nu stii cand un animal se smuceste, sare da din cap sau altele, ca nu o sa te anunte inainte…pacat ca e usor sa comentam negativ dar munca din spate nu e luata in calcul. Una peste alta eu am avut o experienta super de fiecare data☺️
Magda Campeanu
Magda Campeanu2 ani în urmă
Am mers cu pisica mea diagnosticata cu cancer si i-am facut ecografie si radiografie. Mi-au spus ca vor trimite pe email rezultatele, desi firesc era sa primesc fizic fotografiile (la alte centre se ofera un CD). Ce am primit pe email? O imagine neclara la radiografie si trei randuri scrise la ecografie. Ce mi-au spus? Ca e vina pisicii care s-a miscat, in conditiile in care d.na doctor nu mi-a oferit suport, ci a mers in alta camera, iar eu si domnul care a facut radiografia am tinut pisica. Raspunsul lor a fost sa vin sa refac radiografia si ecografia (cu costuri suplimentare, daca doresc CD). Adica sa radiez pisica inca o data si sa platesc pentru o ecografie (pentru care deja am platit), dar nu am primit-o nici pe email, nici fizic. Sunt foarte nemultumita si voi face sesizare la Protectia Consumatorului si la ANAF, pentru frauda. Cat timp platesc pentru anumite servicii, mi se pare firesc sa primesc o ecografie si o radiografie, nu o bataie de joc!
Cosmln Diacu
Cosmln Diacu2 ani în urmă
Daca aveti caini de tuns sau alintat, veniti aici si vorbiti cu Alexandra. O sa fie catelul suparat ca-l luati acasa. Serios vorbesc. Fata asta e geniala. Cred ca vorbeste limba lor )))
IANUSHH
IANUSHH2 ani în urmă
Nu recomand deloc acest cabinet. Am fost cu pisica intr.o stare foarte gravă. I au făcut 4 analize de sange dintre care una a fost trimisă la laborator. I-au făcut pisicii timp de 2 zile injecții cu vitamine, stimulator, antibiotice și au pus-o în perfuzie. Cei de la perfect pet mi.au zis că e vorba despre anemie sau infecție în sânge etc. 15 milioane sau mai mult am cheltuit pe toate acestea, iar pisică nu se simțea mai bine. In a 4-a zi am mers cu pisica la alt cabinet, i s.a dat alt antibiotic, s.a simțit mai bine doua zile dar domnul doctor mi.a zis că sigur e vorba despre o viroza și să merg la CityVet pentru că doamnele de acolo sunt foarte pricepute. Domnul doctor de la al doilea cabinet a recunoscut că situația îl depășește ceea ce am apreciat . La City vet din prima clipa în care am scos pisică din cușcă doamna doctor și.a dat seama că e vorba despre coronaviroza, nu anemie sau ce mi s.a zis la perfect pet. Doamna doctor i.a făcut un test și a ieșit pozitiv. La o săptămână după toate acestea îmi aduc aminte că o analiza nu mi.a ajuns, deși nu mai aveam nevoie de ea pentru că era prea tarziu decid sa sun să întreb dacă tot nu a ajuns așa cu mi.au promis, pot să îmi recuperez banii?! Îmi spun că verifica mailul și ce să vezi, rezultatul ajunsese în urmă cu trei zile dar nu s. au gândit să verifice spamul.in concluzie, dragi clienți, va rog insistent. Nu mai mergeți la acest cabinet, sunt simpli și neprofesioniști.pleci cu animalul bolnav și cu banii luați. Mergeți la City vet, doamnele de acolo se ocupa de cheltuială lor și de animalele de pe strada. Dacă intrați pe pagina de FB vedeți acolo toate cazurile pe care le.au tratat. NU PERFECTPET. (Și aici vorbesc și de cel de la Piata Muncii, inclusiv acolo am mers cu pisica) NU PERFECT PET!!!!
Doina draghici
Doina draghici2 ani în urmă
Extrem de amabili, profesionalism de înaltă calitate, suntem foarte mulțumiți de atenția acordată cățelușului ori de câte ori apelăm, fie pentru probleme de sănătate, fie pentru serviciile salonului
Mulțumim Perfect Pet
Andreea Calota
Andreea Calota2 ani în urmă
F multumita de aceasta clinica, este a 2 a oara cand am ales pachetul Perfect Pet care cuprinde pe langa toate serviciile si o fisa de evaluare, pretul a fost modificat de data aceasta, avand 1 kg peste, conform tabelului lor , a trebuit sa platim mai mult iar doamna de la Recepție ar putea fi mai zambitoare, in concluzie, totul ok!
Naomi Faramita
Naomi Faramita2 ani în urmă
Extraordinar modul in care sunt tratate animăluțele. Cu mult profesionalism dar și simpatie. Tot personalul este de nota 10.
Locații recomandate