/Bucuresti/Veterinar

Clinica Veterinara Link-Vet

Șoseaua Pantelimon 359, București 021624, România

Clinica Veterinara Link-Vet
Veterinar
4.4
281 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5RJ+GF București, România
+40 21 255 8516
linkvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adi gabi
Adi gabi2 ani în urmă
#TIA #CUTIA RECOMANDA CU DRAG SI CALDURA Clinica veterinara LINK Vet
Maria State
Maria State2 ani în urmă
Acest cabinet veterinar este la piciorul blocului in care locuiesc. Drept urmare, cea mai la indemana solutie pentru pisicuta mea care se simtea rau si avea nevoie de o consultatie urgenta era acest cabinet. Dar ce sa faci cand toate locurile sunt ocupate si nu te pot programa nici macar pentru a se uita la ea pentru 10-15 minute? La ei consultul dureaza 30 minute, asa mi s-a spus, ori eu neputand sa ajung mai devreme de ora 17.40 (fiind la serviciu ca tot omul), nu au vrut sa imi faca programare pt ca la ei programul se termina la ora 18!!! A trebuit sa vin de la serviciu, sa iau pisica si sa plec cu ea la o clinica non-stop mult mai departe de locuinta mea, pe o vreme ploioasa, prin traficul infernal care este in Bucuresti! Nu mai spun ca cei cu care am vb la telefon m-au tratat ca pe o proasta, de zici ca erau ei atotstiutori, nu au acceptat nici in ruptul capului sa ma programeze, nici la 2 zile. M-au scos din sarite, fapt pentru care nici tonul meu nu a mai fost calm si am spus ce mi-a venit la gură! Te aduc la exasperare astfel de oameni! O singura tanara a vb ceva mai frumos, in rest este acolo unul mai cu tupeu care m-a cam luat peste picior....cam asa isi trateaza ei clientii..au prea multi probabil...dar asa, ii vor pierde cu siguranță pe altii noi!
Chirvas Leonard
Chirvas Leonard2 ani în urmă
Am fost cu catelusa intr-o zi in jurul orei 10 dim, pt o urgenta cu mentiunea ca la "iesire" elimina sange si vomita la fel. Dumnealor in conditiile acestea, ma intreaba daca am programare, neavand programare imi spun ca sa revin in 2h (ora 12) ca sunt programari. Sunt deacord cu respectarea programarilor, dar nici sa facem abstractie de notiunea de urgenta. Plus ca in mom respectiv, nu era coada, era doar o singura persoana ce se afla la consultatie. Evident ca in sec unu am plecat la alta clinica unde ne-au servit promt si profesionist, chiar daca aveau si alte cazuri. Urgenta este urgenta.
Cornel Ghircoias
Cornel Ghircoias2 ani în urmă
Nu știu dacă sunt profesioniști sau nu pentru că am avut de făcut doar niste radiografii la o pisicuta însă stau foarte, foarte rău la capitolul omenie!!!
Lipsa de respect, "dorința de a împușca banul", lipsa educației, etc., etc.
Daca citeam din timp grămada de comentarii negative pe care le-am găsit la adresa acestei clinici nu mai veneam aici.
Cînd vezi că sunt atît de mulți clienți care pleacă total nemulțumiți de la clinica voastră, nu vă puneți și voi întrebări, nu căutați să faceți o schimbare in primul rand cu voi înșivă, cu felul în care percepeți lumea și în care va raportați la ea?!! Jalnic!!!
Cristina Scintei
Cristina Scintei2 ani în urmă
Sunt dezamăgită de aceasta clinica, prea multa vorbărie și plimbări ale doctorilor și mult timp pierdut pentru un vaccin. Am așteptat 2 ore sa facem un vaccin animalului nostru. Nu recomand!
Laurentiu Caesar Văduva
Laurentiu Caesar Văduva2 ani în urmă
Aroganți cu clienții, nu specifica preturile exact , la telefon, la radiologie de exemplu, am întrebat cât costa o radiografie și mi s-a spus ca prima costa 100 lei iar următoarele 50 lei. Am vrut sa fac la coloana unui motan și mi s-a spus ca o sa coste 300 lei pentru ca sunt 3 radiografii... matematica mea spune ca 100+50+50=200 de unde 300?
Marius tig
Marius tig2 ani în urmă
Nu recomand .... interesul lor primar este cum sa scoata mai multi bani de la posibilul client iar despre personalul angajat .... se vede in numarul de stele.
Vasile valentin
Vasile valentin2 ani în urmă
Super profesioniști! Am făcut un CT la ei simi-am salvat cățelul. Diagnosticul a fost rapid și corect!
Locații recomandate