/Brasov/Veterinar

Clinica Veterinara K2

Strada Panselelor 23, Brașov 500419, România

Clinica Veterinara K2
Veterinar
4.5
444 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JJGF+W6 Brașov, România
+40 368 803 338
spitalveterinark2.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Dana364 zile în urmă
Pe partea de oflalmologie sunt un dezastru…. regret increderea pe care le-am acordat-o

Am operat catelul de cataracta la ei, au aparut complicații , dar mi-au ascuns acest lucru pentru ca doreau să de-a vina pe catel, cum că ar avea evoluție post-operatorie nefavorabilă .
Dupa trei săptămâni de la operație , deoarece catelul avea dureri groaznice iar vederea nu-i revenise , am mers la București, la Dr Ionascu ptr a alta opinie. La ecografie s-a observat ca au scăpat cristalinul in vitros ( in ochi adica, și nu l-au scos cum ar fi fost normal) hemoragie și dezlipire de retina, de aici si pierderea vederii. Pe scurt , culpa medicală .
Ideea este ca nu i-au administrat nici tratamentul post-operator adecvat , pe lângă faptul ca l-au lăsat cu dureri puternice ( deoarece nu i-au prescris antiinflamator, cum se impunea in astfel de cazuri) catelul a făcut si hemoragie digestiva datorita tratamentului cu antibiotic administrat timp de aproape 3 săptămâni.

Am aflat ca au mai fost astfel de cazuri , in care ochii altui cățel au trebuit protezati, ( efectiv ochiul extras și înlocuit cu o proteza oculara) datorita inflamatiei și infecției apărute in urma complicației operației de cataracta și a tratamentului necorespunzator .

Din cate am înțeles , probabil ca aceste operații de cataracta nu sunt realizate de către un medic oftalmolog veterinar, ci de unul uman, ceea ce nu este deontologic … și nu știu nici dacă au dreptul legal sa faca operații de genul…
Cristian Gavrila
Cristian Gavrila2 ani în urmă
Dezamagire. Doamna de la receptie nu purta masca si mai era si racita (sper ca doar racita)- stranuta intr-una si isi tragea nasul. A fost si recalcitranta cand am rugat-o sa isi puna masca. Uite asa se pierd clienti (chiar daca poate Dr sunt ok).
Adriana Marincea
Adriana Marincea2 ani în urmă
O stea pentru doctori si asistente.
In rest, lipsa de respect din partea perdonalului. Dna de la casa nu purta masca si se plimba prin sala de asteptare dupa bunul plac.
In plus foarte multe persoane si un singur doctor pentru consultatii/ interventii/ etc.
Se stie dintotdeauna ca dupa masa e foarte aglomerat. Am ajuns pe la 6 si erau 20 de persoane in fata mea. Intr-o ora doar 5 persoane. Pana ajungea la mine ar mai fi trecut in plus 3 ore.
Conducerea sa aiba in vedere angajarea de doctori si schimbarea pesonalului de la casa.
Robert Kovacs
Robert Kovacs2 ani în urmă
Lume multa, dar problema a fost cu doamna de la casierie foarte sictirita si plina de ea, eram 5 persoane in Sala de asteptare in care pot sta 8 persoane, ea ne da afara ca suntem prea multi in Sala si ea nu poarta masca...
Florentina Budala
Florentina Budala2 ani în urmă
Eleganta, servicii de inalta calitate si preturi competitive (nu au preturi mai mari decat alte cabinete care ofera mult mai putin). In plus, s-a adeverit o afirmatie pe care am auzit-o de la multa lume: "daca viata prietenului tau de compaie este in pericol, nu te duci in alta parte, decat la K2; sunt singurii care salveaza vieti, acolo unde altii te trimit acasa." Multumesc K2 si dl. dr. Kondor!
Angi Coleasa
Angi Coleasa2 ani în urmă
Experienta foarte placuta, personal extrem de amabil , domnul doctor foarte implicat, dedicat meseriei, un profesionist! Recomand
Isar Laurentiu
Isar Laurentiu2 ani în urmă
Daca ar avea dotarile de la clinica Sf. Gheorghe, as da cinci stele.
In rest este totul ok.
Personal bine instruit si cu atitudine, dr. Kondor super meserias.
Acesta in primul rand stie sa povesteasca clientului despre afectiunea pacientului si care ar fi optiunile, in al doilea rand pune suflet in ceeace face.
Sunt persoane carora nu le place ce face acest om, dar nici cum procedeaza alti medici vererinari ca trebuie sa le smulgi cuvintele din gura !
Cred si sunt convins ca dr. Kondor este in primii zece din tara ca profesionalism si dotari.
Ungureanu Florentia
Ungureanu Florentia2 ani în urmă
Medici profesioniști, experimentați, diagnostice exacte, consultații în amănunt, medicamentație, amabili, aparatura moderna, laborator de analize rapide, ecograf, cabinet modern, hrana pentru diete, program luni-duminica și cel mai important este ca salvează viata animalelor noastre iubite.
Marin Brotac
Marin Brotac2 ani în urmă
Domnul doctor Condor este o persoana extraordinara împreună cu toată echipa sa.
Felicitări !!
Locații recomandate