/Brasov/Veterinar

Nativet

Strada Vârful cu Dor 9, Brașov 500283, România

Nativet
Veterinar
4.7
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJQ7+P4 Brașov, România
+40 740 211 745
nativet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Florentina Didin
Florentina Didin2 ani în urmă
Doamna doctor Rotaru Vivien este extraordinară. Are răbdare și este fosrte iubitoare. De fiecare data când a avut probleme s a rezolvat/vindecat în scurt timp. Au fost mereu prompti dacă a fost urgent. Si de asemenea preturile sunt accesibile.
Andreea Fodor
Andreea Fodor2 ani în urmă
Am adus un motan la o consultație de urgenta pentru ca vomita de câteva zile. A fost tratat cu maxim de seriozitate și a primit un tratament care a funcționat iar în 2 zile motănelul nostru era înapoi pe picioare. Cu siguranță vom reveni daca apar probleme.
Nicoleta Muscoiu
Nicoleta Muscoiu2 ani în urmă
Am ajuns la urgență, duminică seara, și dl doctor ne-a primit și a tratat cățelul bolnav. A fost singurul care a răspuns la telefon la ora aceea... Suntem recunoscători pentru tratamentul profesional, oferit la nevoie
Cristian Dinu
Cristian Dinu3 ani în urmă
Doctorul Gabriel Stan si colega sa Viviana R. Sunt in primul rând OAMENI, si apoi, in egala măsură profesioniști.
Când vii la doctor cu companionul necuvântător, uneori cu probleme grave, cauți in primul rând un om si apoi un profesionist. Căci pana la profesionalism, este necesara rabdare, empatie si disponibilitate. Am întâlnit o grămadă de buni profesioniști însă de un caracter si aroganta sau mutenie, respingătoare..
Locul este un cabinet veterinar (nu o uzina veterinara unde pe bandă rulantă se consulta, se da un diagnostic in doi peri si se programează la operație sau altele, pe tarife enorme, disproporționate, insa pe o comunicare si empatie de doi bani) .

LABRADORUL meu Dino a fost paraplegic (paralizat pe ambele picioare din spate) iar în aprox 4 luni, Dino mergea singur, pe 4 picioare. Apoi toate problemele ce au mai urmat, le am trecut alături de Omul dr. Gabriel Stan.
Chinul unor infecții le am trecut alături.
Sincer, recenzia este o "scrisoare" de mulțumire Omului Gabriel Stan. Recenziile nu aparțin exclusiv medicilor, ci și oamenilor, prieteni ai animalelor care doresc sa încerce serviciile unei persoane profesioniste.

Între un om profesionist si un profesionist neom, eu aleg Nativet.

Dar să nu credeți, cercetați!
Cata popa
Cata popa4 ani în urmă
nu recomand!am sunant cu o urgenta si ma refuzat din motiv ca trebuie sa plece la un congres peste 5 ore!serios?om de nimic!
Oana Huiu
Oana Huiu2 ani în urmă
Ii mulțumesc domnului doctor Gabi Stan. UN medic bun, empatic cu animăluțul și stăpânul lui, răspunde cu răbdare la toate întrebările. Recomand.
Dana Tighineanu
Dana Tighineanu2 ani în urmă
Totul este la superlativ, animalele sunt tratate cu profesionalism și cel mai important cu foarte multa compasiune și blândețe.
Vă mulțumim cu recunoștință!
George Marin
George Marin2 ani în urmă
Recomand! Personal foarte bine pregătit, foarte politicosi, ajuta cu drag, preturi ok. Probabil cea mai buna clinica veterinara din Brasov!
Locații recomandate