/Brasov/Veterinar

KERBEROS S.R.L.

Codrul Cosminului 80, Brașov 500142, România

KERBEROS S.R.L.
Veterinar
4.7
502 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH7W+2X Brașov, România
+40 268 427 981
kerberos-vet.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Visan
Ionut Visan2 ani în urmă
KERBEROS = nota 10 - După o operație de necroza cap femural, a fost lovit grav de o mașină.
Cu ajutorul Domnului doctor Dombay (și colegilor) am reușit să îl scăpăm.Inca nu este complet vindecat,mai are nevoie de tratament(și transplant piele)
Ramona Pap
Ramona Pap2 ani în urmă
Doctorii inimoși, cu mare experiență profesională, ne-au ajutat să operăm o cățelușă maidaneză. Fetița s-a recuperat rapid, la o zi doar, zburdă voioasă.😊
Radu Victor Ionescu
Radu Victor Ionescu2 ani în urmă
Un cabinet veterinar curat si bine organizat. Angajatii sunt niste oameni pasionati si bine pregatiti. O locatie pe care as recomanda-o oricui!
Corina Sava
Corina Sava2 ani în urmă
Am incredere in profesionalismul si corectitudinea medicilor de la Kerberos, la care apelez de vreo 10 ani pentru tratamente uzuale sau in caz de boala (2 caini, 2 pisici).
Lucia Dragan
Lucia Dragan2 ani în urmă
Trei zile în urmă, cățelul nostru a fost lovit de o mașină, la trecerea de pietoni 💔 din păcate inimioara lui a cedat. La veterinar s-au oferit sa il îngroape pe undeva sau să îl incineram. Am sunat la Kerberos și am vorbit cu un domn(nu am reținut numele, eram toți sfâșiați de durere), ne-a explicat opțiunile de incinerare și noi am ales-o pe cea individuală, care ne întoarce cenușa. Am sunat a doua zi și domnul a vorbit foarte frumos, am simțit ca ma înțelege cât îmi e de greu și mi-a explicat ce se întâmplă și unde se afla cățelul la acel moment. Cand ne-am întors în doua zile să luăm cenușa, ne-au dat și două amprente de la lăbuțele lui❤ nu știam ca vor face acest lucru, inimile noastre s-au umplut de căldură pentru ca oamenii ăștia s-au gândit la acest aspect.
Va mulțumesc mult, pentru noi a contat mult ! Luis Mi este aproape de noi 🖤
Beatrix Tenzia Lorentz
Beatrix Tenzia Lorentz2 ani în urmă
Am fost foarte multumita. Oamenii aceștia chiar au o inimă pentru animaluțe. La castrarea motanului nostru ne-au descris cum va fi, după care ne-au încurajat sa ii dam un pupic motanelului iar seara când ne-am dus după el, il tineau într-o cusca mare lângă geam. Am fost foarte multumiti, mai ales ca am avut comparație pentru acest serviciu la celălalt motan al nostru, la un alt veterinar, care l-a ținut in cusca de transport, îmbibat in pipi, până ne-am dus după el... iar îmbrățișat, pupat și explicat despre cum va decurge totul, nici vorba... Deci DA - recomand Kerberos pentru castrari sau alte servicii. Singurul minus, trebuie sa suni de fooooarte multe ori pana îți raspunde cineva iar de sunat inapoi... nu prea 😒
Claudiu Brezeanu
Claudiu Brezeanu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile cabinetul veterinar Kerberos. Am un câine ciobănesc bucovinean de 5 luni, care a fost operat la pleoape inferioare fiindcă suferea de entropion. Au rezolvat problema în mod excelent. Max acuma este sănătos și nu mai are probleme.
Recomand cu încredere!
Vă mulțumesc frumos. Vom reveni cu siguranță la cabinetul Kerberos.
Nistor danut
Nistor danut2 ani în urmă
Personal devotat meseriei, prețuri decente.
Locații recomandate