/Brasov/Veterinar

Dog Story Pet Salon

Strada 13 Decembrie 86, Brașov 500146, România

Dog Story Pet Salon
Veterinar
3.6
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ65+74 Brașov, România
+40 755 405 956
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–1
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tempo Quattro Band
Tempo Quattro Band2 ani în urmă
Am gasit un catelus in noaptea de Revelion si dupa multe incercari, inca nu i-am gasit stapanul. Astazi m-am decis sa il spal la un salon si sunt extrem de multumita! Domnul care s-a ocupat de el a fost foarte amabil, cainele (desi cred ca nu a fost spalat niciodata), a stat foarte cuminte! Are blanita lunga, era incurcata, cu scaieti si cand l-am luat de acolo, arata ca un catel de expozitie, cu blanita curata, lucioasa frumos mirositoare si inainte de a pleca, domnul de la salon ne-a facut cadou o lesa la alegere! Voi reveni oricand cu drag, daca nu ii gasesc stapanul!! Recomand cu drag aceasta locatie cu oameni primitori!
Marius Olteanu
Marius Olteanu2 ani în urmă
Nu veniți niciodată sa tundeti câinele aici orice ar fi, nu recomand deloc!
Edit- când cineva spune ceva rău răspunsul vostru este întotdeauna ca, cățelul era încâlcit, dar nu spuneți cat de nepricepuți sunteți și cum chinuiți cățeii
Ionut Strachina
Ionut Strachina2 ani în urmă
Nu recomand, groaznic.
Cățelului meu ii se vede pielea, parca a fost tuns cu ura! Avea genele foarte lungi, acum nici nu se mai vad. GROAZNIC. Nu pot explica în ce fel la tuns, bătaie de joc!
Lavinia Anton
Lavinia Anton2 ani în urmă
Este a 2 oara cand imi duc catelul aici,am fost foarte multumita si o sa revin cu catelul,unele comentarii sunt rautacioase si nu isi au rostul.
Va multumesc frumos ca ma-ti tuns frumos Puffy.
Loredana Ioana Gavrila
Loredana Ioana Gavrila2 ani în urmă
Vin cu cățelul meu aici de când era micuț și sunt foarte mulțumită de serviciile prestate.
De fiecare dată revin cu încredere căci știu ca acesta este pe maini bune.
Calitate, prețuri accesibile, flexibilitate și profesionalism.
Recomand cu încredere!
/:\ IONUT
/:\ IONUT2 ani în urmă
Merg de cel puțin 5 ani la acest salon, am un cățel nu rău, foarte rău, singurul salon după alte 3,care mi l-a mai primit,doamna tunde foarte bine și nu am avut niciodată plângeri la adresa dânsei!
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Foarte slab, nu recomand deloc. Domnul care tunde a ciopârțit toata freza cățelului. La bot nu este tuns drept, urechile nu sunt uniforme si nici parul de la lăbuțe nu e tuns ok, coada arata groaznic. Nu merita in niciun caz 100 lei.

Update: Nu înțeleg răspunsul proprietarului! Cățelul nu avea niciun nod pe el, l-am pieptănat înainte, dar oricum asta nu are legătură cu freza de la bot, urechi si coada.

Una din gheare a început sa sângereze, iar la alte două se poate observa cum au fost tăiate prea scurt (se vede partea roz in vârf). Înțeleg ca este o chestie comuna, dar nu am mai pățit asta niciodată.
Daniela-Alina Anton
Daniela-Alina Anton2 ani în urmă
Câinele meu nu a fost niciodată maltratat așa ca la acest salon. Tuns în scări, la o săptămână s-a umplut de bube. Plus că am fost de față când l-am tuns și nu a dezinfectat masina, l-a băgat în cadă să îl spele( acum câinele meu când aude de baie fuge, deși înainte îi plăcea). Ce sa zic... Mulțumesc mult pentru servicii domnului ce l-a tuns! Și nu numai cu el meu a fost agresiv și cu câinele dinainte a făcut la fel!!! 😡😡 ( Deși am văzut am rămas pentru că am zis că poate cu al meu nu face așa că sunt eu de față, dar nu prea i-a păsat!
Locații recomandate