/Brasov/Veterinar

Lăbuș

Demisol, Bulevardul 15 Noiembrie 25, Brașov 500096, România

Lăbuș
Veterinar
3.3
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJW2+XV Brașov, România
+40 723 664 555
vetlabus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Botea
Nicoleta Botea2 ani în urmă
Doresc să mulțumesc domnului si doamnei doctor, în cazul meu, pot spune nu doar că sunt profesionisti desăvârșiti dar au făcut pur și simplu minuni.Marti seara,după ora 20,am sunat la cabinet disperată. Motănelul meu era pe moarte.Cu două zile în urmă nu se simțea bine și nu putea urina, l-am dus la un cabinet medical unde l-a adus în starea mai sus menționată. D-nul doctor a venit de acasă și a făcut ceea ce a trebuit. Erau puține șanse de reușită Dar a reușit să facă imposibilul,posibil.Mi-au salvat motănelul și nu pot fi decât recunoscătoare.Sunt profesionisti, sunt dedicați meseriei alese și cu suflet mare ,mai rar în zilele noastre.Milioane de mulțumiri și aveți toata stima mea.
Stefan Hegedus Geczi
Stefan Hegedus Geczi2 ani în urmă
Multumim echipei de medici pentru profesionalism ,implicare si promtitudine in tratamentul acordat catelusei din rasa Ciobanesc de Bucovina Recomandam cu caldura
Maria Stefania
Maria Stefania2 ani în urmă
Unul dintre cele mai bune cabinete din oraș. Profesionalismul și dedicarea pentru salvarea animalelor își spun cuvântul.
Radu raducu
Radu raducu2 ani în urmă
De ce Dumnezeu spuneți ca aveti program non stop..... Intra casuta.... Oricum ne incarcati la bani, macar nu ne mai incurcati.
Am mai avut nevoie in trecut de o urgenta, atunci ați răspuns, si mi ati luat 150 de lei pentru deplasare... Eu v-am spus ca este un pic cam multt pentru deplasare si domnul doctor a spus ca l-a costat 60 de mii de euro sa mearga el si sotia la facultate si cumva trebuie sa scoata banii...
Rusine. Nu v - a pus nimeni sa va faceti medici...
Maria Victor
Maria Victor2 ani în urmă
Recomand acest cabinet, este minunat! Mulțumesc domnilor doctori pentru grija pe care au purtat-o pisicii mele!!! E evident profesionalismul.
Vă mulțumesc din suflet!
Cristian Istrate
Cristian Istrate2 ani în urmă
Nu are program Non stop numai Mint am sunat pe la ora 22:30...mi-a murit câinele din cauza Lor..Nesimțiți numai la bani se gandesc
Ovidiu silviu
Ovidiu silviu2 ani în urmă
NU RECOMAND !!!!! Dacă vrei să "scapi" de pisica sau cățel poti sa-l duci aici. Mama a dus pisica la acest "cabinet veterinar". Pisica a ajuns la cabinet pe picioarele ei. După două zile a murit în chinuri GROAZNICE. In ziua in care a murit, mama a sunat-o pe doamna de la cabinet sa-i spuna ca pisica se simte foarte rau. Raspunsul a fost ca dansa pleaca din localitate și sa mergem la alt cabinet. Asta am si facut. Am fost la o clinică veterinară super profi, dar din pacate nu au reușit să o salveze. Doamna de acolo ar trebui să se apuce de alta meserie, ca in domeniul asta nu se pricepe. Nu pot sa inteleg ce pastile i-a dat de a reușit să aducă pisica in halul asta de suferință. RUSINE !!!! Si cand am fost cu câinele, a spus că mai are de trăit maxim 2 săptămâni și ar trebui să-l eutanasiem. Cățelul a mai trăit 14 LUNI.
Andreea Oprea
Andreea Oprea2 ani în urmă
Multumim pentru rabdarea avuta cu cei 3 catelusi pe care ii detinem.Pe langa faptul ca i-ati tuns pe placul nostru,sunteti singurii care au observat ca aveau otita,si i-ati mai si tratat gratis,fara ca noi sa avem habar dinainte.Asta da devotament!
Revenim cu drag!
Locații recomandate