/Brasov/Veterinar

Kronvet

Strada Aurel Marin 3, Brașov 500299, România

Kronvet
Veterinar
4.3
511 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJFR+HW Brașov, România
+40 268 337 000
kronveter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–16
Scrie o recenzie
A1 Loki
A1 Loki2 ani în urmă
Am fost cu blanosul nostru Bulldog francez pentru o deparazitare interna/externa pe care am ales sa il administram noi acasa pe cale orala si pentru o intrebare ( au urcato pe masa s.au uitat la ochisorii cainelui nimic altceva iar la final in soapta "sa nu uiti de aia 30 de lei" . Cred ca o examinare ar treebui sa fie mult mai complexa de atat. Nu este vorba de bani dar te pot anunta dinainte preturile si sa nu se uite doar la rasa cainelui pe care o ai.
Sorin Dobre
Sorin Dobre2 ani în urmă
Super ok. Profesioniști în muncă și oameni în rezolvarea tuturor problemelor legate de animăluțele noastre. Felicitări !
Florin Garbacea
Florin Garbacea2 ani în urmă
O echipa de exceptie ,multumim din tot sufletul d.nului Doctor Daniel Barsan pentru ingrijirea deosebita pentru SkY..am ajuns cu el intr.o stare foarte proasta ,a fost testat pozitiv cu Parvoviroza o boala care mortalitatea ajunge la 90 %..a fost preluat de o echipa de profesionisti sa aplicat tratament ..injecții,hranire prin perfuzii..hidratare etc ,era intr.o stare critică, dupa a 7 a zi Sky a revenit la viata ,este foarte bine si ne bucuram de el .Multumim d.nului Doctor Barsan Daniel si echipei ,servicii de inalta calitate si profesionalism .RECOMAND !
Carmen Grigore
Carmen Grigore2 ani în urmă
Un cabinet veterinar foarte curat, cu servicii promte si de calitate. Mare avantaj - programul inclusiv sambata si duminica, si un si mai mare avantaj - serviciul prin care iti reamintesc de vaccinari si/sau deparazitari! 😀
Dan Stefanut
Dan Stefanut2 ani în urmă
Cu excepția accesului la locație, care nu e culpa kronvet, toată stima, servicii prompte și de calitate, recomand 100%
Shlap Lentila
Shlap Lentila2 ani în urmă
Am fost cu cainele meu la un control pentru ca nu mai putea respira.

90 lei - controlul

I-a fost facuta o injectie si pus un diagnostic care nu mi-a fost explicat.
Efectiv pe durata controlului nu mi-a fost explicat nimic de ce ar putea avea cainele meu , care e tratamentul , ce i-a fost administrat, diagnosticul.. absolut nimic.

Am intrebat si mi-a fost raspuns scurt in sila.

Daca nu era o urgenta nu as fi mers aici , dar fiind weekend a fost singura solutie.

NU RECOMAND! mai bine mergeti in alta parte.
Marius Tatu
Marius Tatu5 ani în urmă
Am dus pisoiul dupa un accident de masina i au facut analize si radiografi si mi au zis ca totul e ok si a cosatat mai bine de 500 roni. Sa nu se inteleaga gresit nu erau o problema costurile pt ca viata celeor dragi nu are pret. Ei au constatat fractura la un picior. L au cusultat si mi au zis ca daca nu mananca sa il aduc la control ca are fractura la picioarele din spate doar o fractura la picior . A mancat era binisor si dupa doua zile a murit. Ce doctori sunt astia ? Plateam ori cat mi ar fi cerut doar sa fie Tom cu noi si azi . Dar ce profesionisti sunt astia sa nu vada dupa radiografii ca are ceva la stomac. Nu recomand deloc nici la un vaccin, astia nu cred ca vad decat banii 😢.
Va rog cine cunoaste clinici serioase recomandatile ca sa nu mai treaca nimeni prin ce a trecut familia noastra.
Enache Andrei
Enache Andrei2 ani în urmă
Deparazitare inerna de 3 ori, au confirmat ca e ok, o saptamana mai tarziu sa vad ca e plin de viermi motanul. Am mers la alt cabinet, dupa 2 saptamani e ca nou. Ar trebui sa puna lacatul pe usa, habar nu au ce fac, tratamente date aiurea si empatie fata de animale 0.
Locații recomandate