/Bacau/Veterinar

Farmacie si cabinet veterinar

Strada Energiei nr 25, Bacău 600272, România

Farmacie si cabinet veterinar
Veterinar
4.4
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW92+7J Bacău, România
petromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hristea ANCA-MARIA
Hristea ANCA-MARIA2 ani în urmă
Lipsa totala a deontologiei profesionale. Domnii s-au simtit foarte lezati pentru ca proprietarul catelului s-a intors pentru retusarea tunsorii esuate (blana ciopârţita). Desi client fidel de ani de zile (vaccinuri, tratamente, sampon, jucarii), proprietarul catelului a fost blocat pe orice line telefonica. Intreb daca mai exista suflet şi dedicatie fata de animale sau totul este doar afacere? RUSINE!!! Deontologia profesionala nu presupune ca medicul se supara pe pacient. Daca doriti sa lucrati cu animalutul doar, asa cum ati mentionat in raspuns, mergeti in padure si va prestati activitatea lejer cu animalutele. Acolo este doar animalutul si fiecare are un card atarnat de gat. Mi se pare corect, daca gresiti sa acceptati si sa retusati, nu sa tundeti "animalutul" in 5 minute precum oile primavara, iar daca proprietarul animalutului, care cert, il iubeste infinit mai mult decat un cabinet medical cu servicii contra-cost, va roaga se mai corectati ceea ce se mai poateface, sa"puneti bot". Trebuie sa acceptati ca orice om poate gresi, deci si dvs.! Sunteti medic nu precupet! Sa va fie rusine! Dar tot raul spre bine! Asa te mobilizezi si afli ce inseamna profesionisti adevarati. Ati beneficiat si de multi clienti de pe seama proprietarului animalutului. Fiti decenti!
Ana-Maria Caraiman
Ana-Maria Caraiman2 ani în urmă
Am luat un motanel minunat de aici de ziua fetei mele. De la aproape 3 lunite il avem in familie, este foarte cuminte, a venit gata educat de litiera si papa grauntele, este foarte ascultator, comunicarea cu medicul de la acest cabinet este una de nota 10. Raspunde de fiecare data la orice intrebare am nevoie si ocazional se intereseaza de evolutia pufoseniei. Pe aceasta cale ii si multumesc! 🙏
Alina Gligore
Alina Gligore2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul!
Pisica mea este foarte dificila si agresiva insa la acest cabinet s-a gasit mereu o solutie pt a o linisti si a putea face diferitele proceduri! Preturi foarte bune fata de alte cabinete din oras iar curatenia este la ea acasa!
Maduva Neagra
Maduva Neagra2 ani în urmă
❗❗❗Am avut o problema destul de grava cu cățelușa mea, erau prea puține șanse de supraviețuire, i s-a rupt toată pielea de pe spate , zona infectandu-se urat de tot... Am lasat-o pe mâna lor, iar în 2 săptămâni am luat-o pe Maya sanatoasa, recuperată și cu același chef de viață cu care m-a obișnuit. Tot respectul 🙏👍 A.
Iza M
Iza M2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, promptitudine și multa atenție fata de animalul meu de companie, de fiecare data la fiecare programare! Mult succes în continuare!🙂
Luratek luratek
Luratek luratek2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, încredere! Recomand cu drag! Și Pufi, bineînteles! 👍😻
SMARANDA STUPU
SMARANDA STUPU2 ani în urmă
Pisica mea a facut intoxicatie de la tratamentul primit aici, tratament gresit. Nu recomand.😠
Ionescu constantin
Ionescu constantin2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile acestui cabinet veterinar,promptitudine ,seriozitate și soluționarea problemelor in cel m-ai scurt timp!
Locații recomandate