/Arges/Veterinar

Gemma Animal Care - Cabinet Veterinar

Strada Victoriei 17, Pitești 110016, România

Gemma Animal Care - Cabinet Veterinar
Veterinar
4.3
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV59+W6 Pitești, România
+40 758 075 070
cabinetveterinarpitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: 10–13
Scrie o recenzie
Cristina Enache
Cristina Enache2 ani în urmă
Personal foarte drăguț și empatic. Tratează orice problema cu profesionalism. Toate animalutele mele au fost tratate la ei.De la porcușor de guinea, iepuraș, la câini și pisici .Le-am adus și un pui de cioară care nu putea zbura și mi-au zis ce am de făcut ca să își revină și si-a revenit :)
Andrei Stefan
Andrei Stefan2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil si comunicativ, nu in ultimul rand bine pregatit. Preturile sunt foarte ok.
Recomand acest cabinet!
Cris Nico
Cris Nico3 ani în urmă
Am avut o urgenta foarte mare ,personalul cabinetului a trebuit sa vina de acasă ,să îmi salveze catelusa ,în situația în care toți doctori veterinari din Pitești m-au refuzat și îmi spuneau k este târziu. Mulțumesc mult Domnului Doctor și personalului din acest cabinet .
Alexandru Udrea
Alexandru Udrea4 ani în urmă
Cel mai prost cabinet posibil! Cum am intrat pe usa cabinetului am trait niste experiente groaznice... grasa care spala animalutele, cand era usa inchisa, urla si injura animelele, iar apoi cand usa s-a deschis din greseala si a observat acest lucru vorbea foarte dulce cu animelele pe care trebuia sa le ingrijeasca. Acum partea cea mai urata, mi-am dus pisoiul la cabinet pentru ca avea o usoara raceala, doctora grasa ce mirosea a mici si mustar combinati cu cola i-au facut 3 injectii cu o doza mult prea mare, pisoiul tot nu se simtea bine, ba chiar mai rau, l-am lasat peste noapte sa faca niste perfuzii recomandate de doamna doctor grasa, apoi urmatoarea zi de abia au raspuns la telefon spunandu-mi ca pisoiul meu a murit doarece i-au administrat in perfuzii ceva la care a facut o reactie alergica.
Sub nicio forma nu recomand acest cabinet! Nu sunt deloc profesionisti, nu se comporta frumos cu animalele!
Dobre Raluca
Dobre Raluca2 ani în urmă
Asa il astepta Cara si Max pe domnul doctor, de fiecare data cand vine in vizita. Va multumim ca aveti grija de noi si copii nostri.
Catalin Matei
Catalin Matei2 ani în urmă
Personal amabil, profesionisti si iubitori de animale.
Andreea Ioana
Andreea Ioana2 ani în urmă
Am ajuns in stare de urgenta la cabinet dupa ce catelusul nostru a fost lovit de o masina, avand ca urmare a accidentului fractura de bazin. Ati dat din nou dovada ca sunteti cei mai buni, tin sa mentionez ca vin la dumneavoastra de mai bine de 3 ani. Va multumim pentru tot ce ati facut pentru Aky .
Maria-Tatiana Radu
Maria-Tatiana Radu2 ani în urmă
Merg cu pisicuțele mele acolo de peste 7 ani. Doctorii sunt minunați și bine pregătiți, iar asistentele foarte drăguțe și pline de energie. Una din pisicuțele mele a fost foarte bolnavă, aproape să moara, însă dumnealor mi-au salvat-o. Le voi fi veșnic recunoscătoare ca nu au lăsat-o pe Păpușa sa moara😭❤️
Locații recomandate