/Arges/Veterinar

Animals Help Center

Bulevardul Frații Golești 90-92, Pitești 110174, România

Animals Help Center
Veterinar
4.6
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVVQ+RR Pitești, România
+40 773 377 935
cabinetveterinarahc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Georgiana Toma
Georgiana Toma2 ani în urmă
Foarte slabi am fost la aceasta clinica cu o pisicuta nu au știut ce diagnostic să îi pună mi-au ținut-o 4zIle pe perfuzie și nu trebuia asa mi sa spus la București unde o am în momentul de față și după 8zile de tratament mă trimiteau în altă parte păcat.....
Anonymous Anon
Anonymous Anon2 ani în urmă
Salut, sunt din Germania și am cumpărat un cățeluș care, din păcate, era foarte bolnav, se spune că a avut vaccinările aici, ceea ce nu cred, lucrează acolo o veterinară pe nume Eva Bujenita? Ma poate ajuta cineva sa te contactez?
Daniela lixandru
Daniela lixandru4 ani în urmă
Animalutele mele sunt întotdeauna pe mâini bune. De câte ori le am dus sunt considerate niște copii.... Copii cuminți!
Alina Zamfir
Alina Zamfir2 ani în urmă
Personalul mediu foarte arogant. De fapt este vorba de tânărul asistent sau ce o fi el acolo.
Se considera prea căutați și pot da cu tifla clienților pe principiul,, uite ce deștept sint eu di ce prosti voi!" De altfel era un afiș care ne avertiza ca nu duc lipsa de clienți ci de angajați....asa că, sa devenim clienți că sa ne trateze cu dispreț. Cu siguranță exista și clienți imposibili dar asta nu justifica atitudinea. Cu siguranță Nu voi reveni!
Florian Dumitru
Florian Dumitru2 ani în urmă
Am adus un pisoi bolnav ! La prima evaluare mi sa spus că este intoxicat (otrăvit) apoi starea sa agravat foarte tare , a fost la radiografie și s-au găsit plămânii distruși !!! Nu contează faptul cât am cheltuit cu el doar că nu au știut nimic !!! Doar banii contează pentru ei !!! Asta e ….
L d
L d2 ani în urmă
Niste oameni minunati! Nu numai profesionisti si dedicati, dar chiar umani. Am avut o urgenta duminica, nemaiducandu-ma niciodata la ei inainte, si m-au primit cu consideratie si solicitudine, facand tot ce aveau ei in putere sa-mi salveze catelusa. Recomand cu caldura!
Andreea Felicia Sfranciog
Andreea Felicia Sfranciog2 ani în urmă
Am ajuns in seara aceasta la clinica la ora 18:14 și până la ora 19:00 nu am reușit să intru cu 🐈 pentru control deși am fost invitata sa aștept în sala. Una din doctorite îi spune celeilalte după ce privește în sala de așteptare inclusiv după ce s-a uitat la mine:

Citez: De acum încolo la ora 18:00 închidem programul de consultații că nu mai plecam de aici până mâine.

Mă întreb de ce oare am fost invitata sa intru și sa aștept daca nu se dorește să se primească pacienți???

De ce a trebuit eu sa ascult frustrările acestei doamne??

Dragilor, mergeți către oameni dedicați și profesioniști, aici sigur nu ii găsiți!
Ioana Corina
Ioana Corina2 ani în urmă
Mama a mers cu pisica mea - ceva mai agresiva decât sunt obișnuiți medicii veterinari de aici- si care a murit cu zile in cabinet.
Nu pot sa îmi exprim furia si ura pe care o simt fata de acesti "profesionisti" in domeniu veterinar, unde se presupune, intr-o utopie poate, ca ar putea da dovada de empatie fata de animale. La începutul zile i s-au dat sanse pisicii, ca mai apoi, sub perfuzie fiind sa constate tot mama ca respira din ce in ce mai greu iar dr Stancescu Gabriel sa nu se sinchiseasca sa observe, sa vina personal doar in momentul in care starea pisicii s-a agravat. Toata situația a stat sub emblema " e o pisica agresiva" si nu am reusit sa... Data viitoare am sa merg intr-un restaurant cu ea, poate chelnerii de acolo vor fi mai pregătiți in domeniu veterinar decat dânșii. Urmand urata purtare a de fata de un client, lipsit de orice em-pa-ti-e.
Nu am sa ma opresc aici
Locații recomandate