/Arges/Veterinar

Discovery Vet

Pasajul Scărilor 2, Pitești, România

Discovery Vet
Veterinar
4.8
204 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV22+6X Pitești, România
+40 769 661 856
veterinarpitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corbeanu Alexandru
Corbeanu Alexandru2 ani în urmă
Singura clinica din tot orasul care a raspuns pozitiv la necesitatea mea de a steriliza un sobolan (da, un sobolan). Am mai avut experienta unui alt cabinet la care am ajuns cu animalutul in stare grava si a fost inspectat similar cum inspectia unui copil facuta la o gradina zoo.
Dl doctor mi-a spuns din start ca nu a mai efectuat o astfel de procedura dar se intereseaza si daca nu risca cu nimic sanatatea animalului va incerca. N-a fost nici o problema, totul a mers ca si uns.
Mediu placut, personal de nota 10.

Multumesc!
MIHAELA Babei
MIHAELA Babei2 ani în urmă
Tineretea unei echipe inseamna energie pozitiva,rapiditate in tratarea problemelor, dorinta de perfectionare si de auto-depasire ...si iubire fata de necuvantatoare ...Fix ce am gasit aici !Dublate toate de profesionalism !Recomand ,recomand,recomand!!!
Florin Nitu
Florin Nitu3 ani în urmă
Da, adevarat empatici cu problemele pe care le ai, adica animalutul tau le are. Si ceea ce este foarte importat chiar si in afara programului primesti sfaturi, indicatii in situatia in care poti face ceva pana ajungi la cabinet. Multumesc Doctorului,. Multumesc Catalin.
Neddhu
Neddhu3 ani în urmă
O locatie excelenta. Am avut o experienta neplacuta cu alta locatie si am venit aici unde mi au operat pisica de doua ori in aceeasi suma pe care o cheltuisem in partea cealalta ca sa mi se spuna ca nu stie ce are. Un doctor competent a salvat viata motanului si acum e plin de viata. Recomand 1000%.
Corina Tudoroiu
Corina Tudoroiu4 ani în urmă
Un cabinet de nota 10 ,medici pregătiți, personal foarte drăguț, nu aștepți mai mult de 5 minute ,î-ți raspund la orice întrebare ,sloganul mergeți și nu veți regreta.
Diana Constantin
Diana Constantin2 ani în urmă
Personal amabil și bine pregătit. Sunt iubitori de animale care dau dovada de profesionalism.
Carmen Prodan
Carmen Prodan2 ani în urmă
Cabinetul este foarte bine dotat și curat. Pentru mine este o placere sa vad cât a evoluat în timp ca dotări. Personalul este tânăr, priceput și empatic față de animale. Am avut în decursul a 18 ani, 7 pisoi și 6 căței. Am fost aici cu ei la vaccinuri anuale, apoi când au fost bolnavi. Cel mai tare a suferit dr Cătălin când am eutanasiat un cățel orb în martie 2020,am văzut asta și am simțit ca sunt susținută - cățelul avea ceva neurologic, soțul meu resimte și azi lipsa lui Damian. Mergeți la ei, sunt profesioniști cu suflet!💖🌹 Mulțumesc!
Bogdan Dumitrescu
Bogdan Dumitrescu2 ani în urmă
Am fost mulțumit de serviciile oferite. Medicul veterinar de acolo s-a comportat frumos cu un motan British caruia nu mai stiam ce sa-i fac ca vomitase toată noaptea si ne-a raspuns la toate intrebarile si nelamuririle pe care le aveam, fara aroganță sau chestii de genul. Mai mult de atat, poate fi sunat si in afara programului pentru urgențe. Intre timp si-a revenit si "pacientul" si este bine. In concluzie, am fost mulțumit de interactiunea cu personalul cabinetului si in urma experientei avute, recomand cu incredere.
Locații recomandate