/Arges/Veterinar

Clinica Veterinara MeryVET

Strada Mircea Eliade 3 A, Pitești 110085, România

Clinica Veterinara MeryVET
Veterinar
4.6
222 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV92+WJ Pitești, România
+40 348 425 008
meryvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Dana Cojocaru
Dana Cojocaru2 ani în urmă
Am vizitat locația doar pt achizitionarea unei hăinuțe pt cățelușa mea.Totul a fost la superlativ începând de la prețul hăinuțelor până la servirea ireproșabilă a angajatelor !!🤗
Otilia Iliescu
Otilia Iliescu2 ani în urmă
Super profesioniști!
Ion Ion
Ion Ion2 ani în urmă
O LOCATIE F.buna CU personal competent si TOT CE trebuie LA posesorii de animalule.
My Little Pet
My Little Pet2 ani în urmă
Pentru nenumaratele tratamente date gresit sau fara detalii pentru aplicare, chiar diagnostic gresit pentru una din pisicile mele. Dezamagita si de lipsa prezentarii mai multor solutii de tratament cand acestea exista. 1 stea, pentru ca mai putin nu se poate.

Prefer sa fac un drum de o jumatate ora pana la un cabinet mai bun(precum cel de pe Rahovei) decat sa apelez la Meryvet

Later Edit(raspunsul meu la mesajul dvs):

"Va pare rau", dar nici nu puteti accepta faptul ca nu tratati mereu cum trebuie animalele/clientii. Ma ironizati si va cereti scuze in acelasi timp.
Am in momentul de fata 3 pisici si am luat foarte multe de pe strada pentru a le trata, veneam la cabinetul dvs pentru ca imi era mai aproape. In cabinetul veterinar nu era intotdeauna un medic, uneori era doar o asistenta sau vanzatoare(in cabinetul vechi, de langa spital). Asa s-a intamplat ca una din pisicile mele sa primeasca un diagnostic gresit, care i-a intarziat tratamentul necesar si urgent.
S-a intamplat de mai multe ori sa mi se prezinte o singura solutie de deparazitare, mai putin eficienta. Iar cand reveneam in cabinet, sa mi se ofere o solutie mai buna, la acelasi pret. De ce? Daca se stia ca o anumita netoda este mai eficienta, de ce nu se spunea acest lucru de la inceput? Sunteti acolo doar pentru bani? Cu cat vindeti mai mult, cu atat mai bine?
Am continuat sa revin la cabinetul Meryvet, dar pana in punctul in care neprofesionalismul de aici a agravat problemele pe care voiam sa le tratez. Ajunge! Sunt optiuni mai bune in oras! Si parerile de rau, cu ironii sau fara, nu se accepta cand puneti in pericol sanatatea cuiva!
Bianca diaconescu
Bianca diaconescu2 ani în urmă
Multumesc echipei MeryVET(d-ul dr Motoi) pt ca mi-a salvat motanelul ranit de caine. Servicii f bune, aparatura noua, f curat, personal f amabil. Mult succes in continuare! 😄
Forea Istrate
Forea Istrate4 ani în urmă
Am fost cu pisica mea Panda într-o zi întâi m-am dus să beau puțină apă apoi am venit la Panda dar am văzut că ea a vomitat maro am scos șervețele să șterg și după ce am șters am ieșit de acolo am ajuns acasă și ia-m dat lui Panda medicamente niciodată nu mai vin acolo nu mai vreau gata nu mai vin niciodată în ziua 2 am venit dar fără Panda
Marin Cosmescu
Marin Cosmescu2 ani în urmă
Am vizitat clinica cu bătrânul meu motan, Blank, pentru prima dată. Este o locație noua, bine dotată, are personal calificat. Motanul meu, care avea escoriații pe piele, a fost curățit in urechi de râie auriculara, i s-au făcut toate analizele de sânge, i s-au recoltat probe din piele pentru analiza bacteriologica de laborator, i s-a administrat medicație și hrană specială. După o săptămână, când am revenit la control, era complet reparat . Recomand!
Ramona Ion
Ramona Ion2 ani în urmă
Super servicii, super personal! Blanosul nostru mic este incantat când mergem acolo!
Locații recomandate