/Arad/Veterinar

Genesis Clinica Veterinara

Strada Sever Bocu 1/37, Arad 009809, România

Genesis Clinica Veterinara
Veterinar
4.7
148 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
57XR+7M Arad, România
+40 771 046 163
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Miruna Pavel1 an în urmă
O clinica cu aparatura moderna, care nu se știe folosi, și totodata interpreta rezultatele, pisica mea fiind tratată de cu totul altceva decât afecțiunea de baza, care a reieșit din primul set de analize complete făcut in clinica, spunându-mi-se ca totul se trage de la o singura boala nicidecum de la afecțiunea care provoca simptomele, iar la ultimul apel de urgenta am fost tratată urat din partea medicului de garda întrebându-ma ce sa ii facă pisicii, proabil dacă as fi avut studii in domeniul medicinii veterinare as fi știut sa răspund la întrebare, dupa aceea am decis sa duc pisica in alta parte dându-mi seama de incompetenta medicilor in cauza. Clinica la care am decis sa refac toate analizele dar din păcate când medicii de acolo mi-au confirmat diagnosticul corect, și faptul ca a fost tratată de o boala greșita a foat prea târziu, reușind sa îmi mai mențină pisica in viața pentru câteva in condiții de terapie intensiva.
Nu recomand sa alegeți clinica aceasta pentru urgente sau pentru probleme grave, dar probabil puteți sa alegeți doar pentru cezariene, ca acele operații văd ca reușesc.
Voi face o plângere la Colegiul Medicilor Veterinari din România pe motive de malpraxis, la Direcția Sanitar Veterinara Arad și chiar la Instanța de judecată având toate dovezile analizelor făcute de acești medici și diagnosticul greșit, pentru ca nimeni sa nu mai treacă prin ceea ce am trecut eu și durerea ce o simt in urma pierderii iubitei mele pisici.
Vali. arad
Vali. arad2 ani în urmă
Mii de multumiri si sanatate, d lui dr. Sorin B., ca ne-a pus pe picioare catelusa. Chiar a fost o minune pt noi de Craciun. Recomand din suflet aceasta clinica, cu oameni minunati!
Sorin Farcas
Sorin Farcas2 ani în urmă
Servicii de calitate. Mulțumesc domnului doctor, și personalului implicat în tratarea micilor pacienți necuvantatori. Prietenul meu mic se simte foarte bine datorita dumnealor. Recomand cu încredere. Vă mulțumesc pentru serviciile oferite.
Ion Petru Moater
Ion Petru Moater2 ani în urmă
Sunteți oameni minunati , mi-ați salvat cățelușa de la moarte , din partea mea aveți tot respectul și admirația , recomandat tuturor celor care aveți câini și pisici . Dumnezeu să vă dea multă sănătate și putere să salvați și să faceți sănătoși câinii și pisicii !!!👏👏👏🐕🐶🐩🐈🐱
Veronica Ghertec
Veronica Ghertec2 ani în urmă
Super tot personalul. și profesioniști. Tot respectul ptr.ei.
Alina Verbita
Alina Verbita4 ani în urmă
O echipa de medici bine pregatiti si care isi dau tot interesul pentru a ajuta animalele care le trec pragul ! Oameni care iubesc animalele si le trateaza exemplar !
O clinica dotata cu aparatura moderna, cu program non-stop si cu servicii de cea mai inalta calitate, incepand de la tratamente, analize, radiografie, ecografie, chirurgie, internari, coafura canina si felina pana la pensiunea felina ! 🌟
Octavian Iercan
Octavian Iercan2 ani în urmă
Excelent ne tratează clinica dumneavoastră. Mulțumim pentru profesionalism si seriozitate!
Ruben Jencov
Ruben Jencov2 ani în urmă
Calitate,bun simț,promptitudine.nota10.voi reveni cu drag.
Maria Drutau
Maria Drutau2 ani în urmă
Servicii de calitate din partea statului medical !🐕💙🐈🐕‍🦺💙💙💙💙
Locații recomandate