/Arad/Veterinar

Cabinet Veterinar GENVET

Strada Fulgerului 25, Arad 310346, România

Cabinet Veterinar GENVET
Veterinar
5
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58W3+QC Arad, România
+40 749 033 511
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Butiu
Andreea Butiu2 ani în urmă
Primul cabinet veterinar din Arad care pare sa aiba respect si pentru timpul stapanilor pacientilor si functioneaza pe baza de programari. Ca bonus, personalul este extrem de prietenos, dornic sa ajute si se vede cat de mult iubesc animalele.
Felicia Grosan
Felicia Grosan2 ani în urmă
Oameni deosebiți care oferă profesionalism , amabilitate , sfaturi bune, răbdare si multa pasiune pacienților necuvântători🥰 , dar nu neglijează nici aparținătorii😊. Eu & Bella suntem foarte multumite 😇 la adresa domnului doctor & echipei !
Rodica Boboc
Rodica Boboc2 ani în urmă
Un cabinet foarte curat, domnul Doctor foarte amabil si atent. Multumesc mult!
Adriana Lusca
Adriana Lusca2 ani în urmă
Suntem norocosi ca am descoperit acest cabinet veterinar, doctorul e foarte implicat si dedicat, profesionist desavarsit. Recomand cu incredere acest cabinet veterinar!♥️
The Other Fox
The Other Fox2 ani în urmă
La intrare in cabinet primul lucru ce l-am observat e faptul ca locul e foarte curat. Doctorul e foarte profesionist, simțit și cu mult respect față de animale și oameni. Acest doctor nu folosește decât produse de încredere și vrea ce e mai bine pt animăluțele noastre. Cu siguranța acest loc va fi veterinarul nostru de familie. Nu mai avem încredere in altul după comparații făcute. Mulțumim foarte frumos GENVET.
Adrian Burciu Corodeanu
Adrian Burciu Corodeanu2 ani în urmă
Personal amabil, profesionist și foarte dedicat animalelor.
Florica vartaci
Florica vartaci2 ani în urmă
Recomand, medici de nota 10. Orice problema am avut cu cățelușa, la orice oră din oricare zi, am fost primiți și a fost tratata. Nu pot decât să le mulțumesc pentru promptitudine și seriozitate.
Cristina Urdea
Cristina Urdea2 ani în urmă
Cabinet foarte curat, doctor deștept și cu multă răbdare. Recomand cu mare încredere. Sunt plecată din țara dar tot la acest veterinar ma întorc dacă sunt probleme.
Locații recomandate