/Cluj/Universitate

Facultatea de Teatru și Film

Strada Mihail Kogălniceanu 4, Cluj-Napoca 400084, România

Facultatea de Teatru și Film
Universitate
4.3
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8R+XR Cluj-Napoca, România
+40 264 405 357
teatrufilm.ubbcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–14
Marți: 11–14
Mirecuri: 11–14
Joi: 11–14
Vineri: 11–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sonia Maier
Sonia Maier2 ani în urmă
(Tradus de Google) primul meu an aici și trebuie să spun că profesorii sunt foarte drăguți .. vor să vă ajute oricând și majoritatea cursurilor sunt foarte interesante .. oamenii de aici sunt prietenoși și în sfârșit simt că aparțin unei școli .. da există dezavantaje ca în orice universitate sau școală, dar în general am o recenzie pozitivă

(Original)
my first year here and i have to tell teachers are really nice.. they want to help you anytime and the majority of the courses are really interesting ..the people here are friendly and i finally feel like i belong in a school.. yes there are downsides like in any university or school but overall i have a positive review
Daniel
Daniel4 ani în urmă
Secretare scarboase, deabia au vrut sa-mi dea inapoi diploma de bac si celelalte acte. Mergeti la o facultate serioasa, nu va irositi sansa la o facultate in regim bugetat pentru niste frustrati de la teatru. Pana si o postliceala in scoala de politie imi pare mai ok decat o facultate fara rost.
Ioana Precup
Ioana Precup4 ani în urmă
Cred că anii pe care îi voi petrece aici, vor fi plini de super experiențe și tot tacâmul! ❤❤❤
Giusepe Lacroix
Giusepe Lacroix5 ani în urmă
O facultate jalnica unde totul este subiectiv, incepand de la secretare obosite care asteapta vesnicele "atentii", pana la profesoare feministe, cu aere de maxima superioritate (in special una, pe care efectiv o confunzi cu un barbat, dar in nici un caz cu Fat Frumos), ce nu contenesc sa jigneasca si sa "arda" studentii la note dupa bunul lor plac, lipsit de orice fundament rational.
Notele nu reflecta nicidecum realitatea la aceasta facultate, dupa cum am spus, fiind acordate la modul ostentativ-subiectiv, iar aici vorbesc strict de studentii inscrisi la ZI care pur si simplu isi retrag dosarul datorita acestor 2-3 profesoare "impartiale, binevoitoare, profesioniste" si a tratamentului "decent, amabil" la care esti supus cand faci o vizita pana la secretariat!!!
Pazea, oameni buni. DE EVITAT!!
Paul Totir
Paul Totir5 ani în urmă
Subscriu! Cei mai slabi profesori (femeile)! Sa nu mai spun de rautate! Am asistat la un curs unde distinsa profa' cu ochelari, in loc sa isi faca treaba, negocia nota pe o prajitura! Romania secolului 21!!!
Dilyo Mendes
Dilyo Mendes6 ani în urmă
Nur abulibdeh
Nur abulibdeh2 ani în urmă
A friend of mine used to invite to her shows and I quite enjoyed it
Catalin codreanu
Catalin codreanu2 ani în urmă
Locații recomandate