/Cluj/Universitate

Facultatea de Studii Europene

Strada Emmanuel de Martonne 1, Cluj-Napoca 400090, România

Facultatea de Studii Europene
Universitate
4.5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9R+6X Cluj-Napoca, România
+40 264 593 770
euro.ubbcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Luigi
Sorin Luigi2 ani în urmă
Organizare, simplitate, eficiență, profesionalism. Fiul meu a ales bine, pregătirea în această facultate.
Claudiu Nedelcu
Claudiu Nedelcu2 ani în urmă
Minunat!
Vasco de Sousa
Vasco de Sousa2 ani în urmă
Bine
Daniel
Daniel4 ani în urmă
Singurul master ok este cel de Afaceri europene si management de programe. Dupa el poti lucra in firme de consultanta pe fonduri europene. In rest sunt specializari de umplutura, sa aiba profesorii materii de predat. Cine angajeaza politologi ? Sfat: Mergeti la facultati serioase daca doriti sa lucrati in domeniul in care ati studiat. De la UBB merita la drept, matematica, litere, fizica. Sau spre domenii de inginerie, UTCN. Nu risipiti anii de licenta sau masterul cu specializari care nu se cer pe piata muncii.
Ionut bota
Ionut bota5 ani în urmă
Fain !! Tare fain
Antonela Neamt
Antonela Neamt6 ani în urmă
Am fost aici pentru admitere, nivel licență și am rămas plăcut surprinsă de excelenta organizare realizată cu sprijinul voluntarilor din cadrul facultății. Cu ajutorul lor, totul a decurs foarte bine și repede. În sala în care se depuneau dosarele, se auzea o muzică plăcută, în surdină. Totul era foarte friendly, inclusiv cei din comisia de admitere. Îți dispăreau toate emoțiile și te simțeai extrem de relaxat, ca între cei mai buni prieteni. Impresionant! Felicitări!
Titus Cosmin Pop
Titus Cosmin Pop7 ani în urmă
Recomand
Sociocyber Netics
Sociocyber Netics7 ani în urmă
(Tradus de Google) Facultate interdisciplinară cu numeroase specializări în relații internaționale, studii europene, studii americane, guvernanță europeană, management, în limba română, germană, engleză și franceză. Foști miniștri, parlamentari, ambasadori sunt printre cadrele didactice. Viață de studentă fabuloasă.

(Original)
Interdisciplinary faculty with many great specializations in International Relations, European Studies, American Studies, European Governance, Management, in Romanian, German, English and French. Former ministers, MPs, ambassadors are among the teaching staff. Fabulous student life.
Locații recomandate