/Prahova/Traducator

Birou Traducător Laura Alexandru

Birou Traducător Laura Alexandru
Traducator
4.9
63 recenzii
8 comentarii
+40 726 949 523
traducator-italiana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–12
Scrie o recenzie
Popescu Gabi
Popescu Gabi4 ani în urmă
Comunicare excelenta si rezultate exceptionale in urma colaborarii, evolutia noastra fiind foarte buna in cadrul cursului de limba italiana. Recomand cu încredere!
Ioana Capacci
Ioana Capacci5 ani în urmă
O colaborare extraordinara iar serviciile sunt pe masura. Desi am apelat din scurt la dna Laura Alexandru, ne-a ajutat imediat cu ceea ce aveam nevoie. Tin sa mentionez ca a fost foarte prompta, punctuala si serioasa.
Pe viitor vom mai apela cu mare incredere! Multumim din suflet !
Diana Jianu
Diana Jianu6 ani în urmă
Am avut deosebita placere sa colaborez cu Laura Alexandru in vederea traducerii actelor de studiu si a contractelor de munca in limba italiana (mi-au fost necesare pentru recunoastere profesionala).
Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale pentru bunavointa si amabilitatea cu care mi-a oferit toate informatiile de care am avut nevoie, cat si pentru promptitudinea si seriozitatea de care a dat dovada in ceea ce ma priveste.
Vasile Sandina
Vasile Sandina7 ani în urmă
Comunicare excelenta, promptitudine, calitate profesionista a versiunii oferite. Raportul calitate-preț foarte bun. O traducătoare de încredere la care aș apela și a doua oară dacă ar fi nevoie.
Conf. univ. Sandina Vasile, Facultatea de Litere, univ. Ovidius, Constanta
Adina Dumitriu
Adina Dumitriu2 ani în urmă
Recomand serviciile oferite de doamna Laura Alexandru. Serviciile sunt de calitate și foarte rapide si m-a bucurat enorm amabilitatea și promptitudinea de care am avut parte atunci când am solicitat serviciile de traducere.
Nicoleta
Nicoleta2 ani în urmă
O persoana foarte draguta si dornica sa ajute. Comunicarea a fost foarte buna si toate promisiunile respectate intocmai. Multumesc mult pentru traduceri si pentru informatiile oferite!
Alexandra Piroi
Alexandra Piroi2 ani în urmă
Deși am apelat din scurt la dna Laura Alexandru s-a dovedit o persoană extraordinară și a răspuns imediat cererii noastre. O recomandăm cu drag pentru profesionalism, promptitudine și mai ales atitudine!
Barbu Cristina
Barbu Cristina2 ani în urmă
Comunicare foarte prompta, atitudine profesională și rezultate foarte rapide. Am avut nevoie de niște traduceri autorizate și in 3 ore au fost gata. Recomand!
Locații recomandate