/Alba/Spital

Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba

Bulevardul Revoluției 1989 23, Alba Iulia, România

Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba
Spital
3.1
76 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
3HC4+9V Alba Iulia, România
+40 258 821 694
spitalalba.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–18
Marți: 16–18
Mirecuri: 16–18
Joi: 16–18
Vineri: 16–18
Sâmbătă: 14–18
Duminică: 14–18
Scrie o recenzie
Devian Paula-Sorina310 zile în urmă
Aștepți mai bine de 5 -6 ore și nu te baga nimeni in seama , pleci pentru ca te saturi sa stai .. daca intrebi cât mai trebuie sa aștepți ti se spune ca daca nu ne convine putem merge in alta parte , cum ar fii Terra Aster
Morcan Viorica1 an în urmă
Cele mai urate experiente. Nu am fost de multe ori, dar de fiecare data, îmi lasa un gust amar. Si nu pot sa nu ma întreb, de ce plătesc în fiecare luna bani la sanatate? Vreau sa pot sa aleg, la cine sa plătesc și la cine sa fiu tratat. Pe scurt, merg cu fetita mea, care si-a prins un degetel la usa de la mașină, unghia si degetul învinețit, speriata sa nu ii fie rupt, ajung la urgente, suntem preluate, facem film, pana aici toate bune și frumoase, coboram jos sa fim evaluate.... iar de aici începe distracția. Stam si stam si iar stam, fără sa ni se dea un calmant sau o compresa, nimic. Asteptam vreo ora jumate, după care fetita își pierde răbdarea, si începe sa întrebe ca noi de ce nu intram, ca toți care vin intra numai noi nu. I-am explicat ca sunt probabil alții mai grav ca noi...pana în momentul în care mi-am dat seama ca erau perioade de 5-10 minute când nu era nimeni în cabinet, moment în care ni se putea citi radiografia, si sa ne zică doar dacă ii fisurat sau nu osul. Ca pe urma ne descurcam noi. Si uite asa am plecat acasă, fără nici un diagnostic, ca răbdarea și durerea ne depășise, vom merge la privat, ca de asta plătim în toată luna asigurare medicala......si toate astea după un alt episod, în urma cu vreo 3 ani, când am stat tot cu fetita 6 ore la urgente, după un lesin la gradi. Ce sa mai zic, sunteti cei mai nepăsători, ca oricum vouă va vin salariile, pe care vi le plătim noi, contribuabilii, indiferent dacă munciți sau nu si indiferent dacă va purtați frumos sau intr-un mod execrabil. Sper sa nu mai ajung la voi niciodata.
Florina Muncus
Florina Muncus2 ani în urmă
Suntem recunoscători și mulțumim din suflet, domnului doctor SHAER DEAELDEN și tuturor angajatilor de la Secția Pediatrie, pentru profesionalismul, devotamentul și empatia pe care au dovedit-o în îngrijirea copilașului nostru Casian Muncus, internat cu o infecție avansată și în stare critică. Acum, Casian vă îmbrățișează cu drag , sănătos, de acasă !
Dely Jo
Dely Jo2 ani în urmă
Doamnele de la biroul de internari-extrenari tasteaza cu viteza lenii. Stimata dna blonda vorbeste la telefon aproape non stop, maxim de sfidatoare. Big dislike👎👎👎
Costel Diaconu
Costel Diaconu2 ani în urmă
Dezastru !
in 2018 am asteptat 13 ore la UPU cu urgenta la ORL (pacient oncologic)
Doctorul facea garda de acasa,si dna de la triaj nu are curaj sa il trezeasca !!
Sergiu C
Sergiu C2 ani în urmă
Personalul de la UPU permanent deranjat de cei ce ajung acolo.
Sa nu ai vreo urgenta seara. Cred că intenționat pun cea mai neprietenoasa angajata la triaj, care are indicații clare sa nu trezească pe niciunul din lista lunga de medici de gardă afișați pe un panou mare la intrare.
In 3 ore cat am stat acolo cu fratele meu, niciun pacient nu a trecut de zona de așteptare, iar când un însoțitor cu o persoana mai în vârstă a cerut să vorbească cu șefa de tura a fost refuzat categoric.
Fiind șefa, probabil era cu atât mai îndreptățită să doarmă în timpul serviciului de noapte.
Sper că nu vor fi deranjați de comentariul meu cei puțini din acest spital care își fac treaba in mod responsabil și corect fata de pacienți.
Celorlalți mulți, să le ajute Dumnezeu după cum îi ajută și ei pe bolnavi!
Sorin Cimpean
Sorin Cimpean5 ani în urmă
Surpriză.
Secția de oftalmologie arată civilizat.
Salon curat, miros ok, baie mare și destul de curată.
Micul dejun cam interesant. Pâine din abundență. Probabil e bună la vedere🤔😎
Aurel Ilea
Aurel Ilea2 ani în urmă
Buna ziua , de citeva zile incerc sa iau legatura cu A.T.I.ul si ascult vocea de la capătul firului care spune : pentru urgenta sau ati apăsați tasta 1. După care pentru urgenta apăsați tasta 1. Pentru A.T.I apăsați tasta 2. Iar eu execut întocmai ceea ce imi recomanda vocea. Însă din cele 30 de ori din cite am sunat mia răspuns urgenta în majoritatea cazurilor. Asistentele recomandu-mi sa ascult cu atentie vocea si sa ma uit bine ce testez.
Eu cred ca este o defecțiune tehnică în centrala telefonică. Si am rugămintea sa fie rezolvate ca sa pot obtine informațiile necesare.
Maria Cranguta Marineanu
Maria Cranguta Marineanu2 ani în urmă
Sotul meu a fost internat la sectia de chirurgie in luna mai si iunie . Pe aceasta cale vrem sa multumim cadrelor sanitare de la aceasta sectie si in special domnului doctor Pitu Flaviu pentru interesul si profesionalismul de care dau dovada . Va dorim din suflet multa sanatate tuturor .
Mihai Luchian
Mihai Luchian2 ani în urmă
Ma numesc luchian mihai din jud BOTOSANIam avut un accident în urma acestui accident am fost transportat la spitalul din alba iulia unde am fost preluat de DR GRIN pe data 4 decemdrie ca urmare am avut picioru drept rupt am fost operat iar PT coloană ortează lombara azi am intrat în a patra săptămînă de la operație mă simt foarte bine partiția decurge ffffff bine . ÎN acea secție de la infiermier pînă la doctor ESTE DUMNEZEU AM VĂZUT MILA RESPECT ŞI BUNU SIMT UNDEIN ALTA PARTE RER ASA CEVE MULTUMIRILE MELE DOMNULUI DR GRIN ŞI ÎNTREGULUI ECHIPAJ . SA RAMINETI ASA DOAMNE AJUTĂ
Locații recomandate