/Bucuresti/Traducator

Academia de Traduceri

Universitate bloc Dalles, Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, București 010052, România

Academia de Traduceri
Traducator
4.8
215 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q2+5H București, România
+40 748 069 069
academiadetraduceri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carina Juganaru
Carina Juganaru2 ani în urmă
O colaborare tare placuta si eficienta! Personalul Academii de Traduceri ofera servicii profesioniste care reduc mult din stresul birocratiei institutionale. Multumesc!
Gabriela Petre
Gabriela Petre2 ani în urmă
Foarte multumita! Serviciu de nota 10. Traduceri Supralegalizate pentru Dubai.Recomand cu incredere.
Elena carmen ciobotaru
Elena carmen ciobotaru2 ani în urmă
Rapid, eficient, convenabil si fara timp pierdut inutil. Fara asteptat in fata ghiseului si fara nervi intinsi la maxim. Exact ceea ce ai nevoie ca sa iti poti rezolva problemele in timp cat mai scurt.
Radulescu Alexandru
Radulescu Alexandru4 ani în urmă
Profesionalism și rapiditate. Document tradus legalizat în 24 de ore fără taxă de urgență (tarife mai mari ca în altă parte dar promptitudinea și precizia suplinesc diferența de preț).
EgoSilver
EgoSilver2 ani în urmă
Profesionalismul echipei recomanda pe deplin si pe toate planurile Academia de Traduceri.
Eu, in calitate de client, am remarcat mai intai promptitudinea si rapiditatea realizarii traducerilor, solicitudinea specialistilor, calitatea deosebita si acuratetea limbajului folosit, cu fluenta caracteristica limbii in care s-a facut traducerea si in deplin raport cu tipul de document, chiar si formatarea paginilor trimise ca document final. Toate acestea s-au cladit pe o colaborare deschisa, cu parteneri care au stiut sa asculte si mai ales sa inteleaga necesitatea solicitarii. Serviciile oferite au fost usor de achitat prin mijloace electronice, la preturi decente.
Trebuie sa adaug ca accent si facilitatea realizarii serviciilor juridice (legalizari, la nevoie), pe care Academia de Traduceri le ofera in pachet, ceea ce e un atu in rezolvarea problemelor pe care clientii le intampina.
Pentru unele documente am fost nevoita sa le cer specialistilor de la Academia de Traduceri sfaturi si pareri, iar raspunsul lor a constat in sugestii si recomandari care m-au scos din impas, insa acest lucru a fost facut posibil de portofoliul amplu de documente variate traduse, care le-a format unghiuri de vedere largi si un background greu de egalat.
Apreciez pe deplin colaborarea cu Academia de Traduceri si o recomand fara ezitari.
Irina Alexandru
Irina Alexandru2 ani în urmă
Am avut o experienta excelenta cu Academia de Traduceri, au fost prompti in a ma ajuta cu o solicitare la distanta importanta pentru parcursul meu profesional si care parea sa nu aiba solutie. Au dat dovada de profesionalism pe toate planurile. Ii recomand!
Anca Ruxandra
Anca Ruxandra2 ani în urmă
Rapizi si profesionisti.
Ciulei daniela
Ciulei daniela2 ani în urmă
Foarte multumita de promptitudinea lor. Nu trebuie sa faci o gramada de drumuri, ei se ocupa de tot, inclusiv de legalizarea documentelor la notar. Plata se poate face online, termenul e respectat intocmai.
Locații recomandate