/Valcea/Studio de tatuaje

Edy Tattoo

Aleea Muzicii, Nr. 3-4, Bl. RO3, Sc. RO3, Ap. 6, Parter/Nivel 0, Râmnicu Vâlcea 240131, România

Edy Tattoo
Studio de tatuaje
4.7
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39XF+W4 Râmnicu Vâlcea, România
+40 766 537 627
edytattoo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anghel Andrei
Anghel Andrei4 ani în urmă
Cel mai bun din oraș!!! Recomand cu drag !!
Alexandru Nedejde
Alexandru Nedejde4 ani în urmă
Nota 11
Simona simi
Simona simi7 ani în urmă
Am creat acest cont numai ca sa spun: daca va uitati la profilele celorlalti (click pe nickname'ul lor), Drăgușin Miruna Maria si YoJNK au decat doua recenzii: o stea pentru Edy si cinci stele pentru LOTB. Coincidenta? Aceleasi persoane au facut asta si pe FB'ul lor. Edy e cel mai bun artist si suntem foarte multumiti de el. Daca era asa, nu era recunoscut international. Asa ca, cei care nu aveti ce face si stati sa va "manjiti" pe internet, mai bine vedeti-va de viata voastra si stati parcati in bucataria voastra unde face-ti voi tatuaje "pro"(aste) . Iar Edy, cum a zis si Raul mai jos: BAFTA si nu asculta de nimeni !
Raul dumitru
Raul dumitru7 ani în urmă
Domnisoara Miruna, Edy mereu posteaza si modelul dupa care face tatuajul. Cum puteti spune asa ceva tinand cont de faptul ca pagina lui de FB este plina de exemplele cerute de dumneavoastra. Eu am tatuaje de la el, plus prieteni care au facut la el si suntem toti foarte multumiti. Portrete desigur ;) Edy, nu asculta de ei si mergi mai departe. Daca ar fi chiar asa, ar fi postat ea o poza cu un exemplu ca sa vedem cat de "slab" esti . Ca sa nu spunem ca toate recenziile de 1 stea provin de la aceeasi utilizatori care au dat 5 stele la "altcineva" si numai la voi doi. Tu o stea iar el 5 stele. HHmmmm...dubios...Oricum, bafta in continuare ! :D
Drăgușin Miruna Maria
Drăgușin Miruna Maria7 ani în urmă
face cele mai urate portrete. rugati-l sa posteze si modelele dupa care face tatuajele, nu numai pozele de la sfarsit. o sa observati ca nu are nici o legatura modelul cu ce face el acolo. m-am ales cu cel mai urat tatuaj. multumesc edy tattoo. sunteti cei mai slabi! va folositi de faptul ca nu mai sunt alte cabinete.
Eduard Petrut Florica
Eduard Petrut Florica7 ani în urmă
Avem clienti din toata tara, toate judetele,de la Bucuresti si din strainatate , clienti fideli de peste 7 ani de zile, care sunt foarte multumiti de portretele si tatuajele efectuate .Stiu foarte bine cine a scris recenzia si faptul, caci faci parte din "concurenta"neloiala (tatuatori ce lucreaza neautorizati pe acasa sau la saloane false )pentru a denigra salonul si numele.Nu vorbele arata cine suntem, ci faptele !
Ioan draghici
Ioan draghici2 ani în urmă
Artist adevărat recomand cu incredere
Mihaela Floroiu8
Mihaela Floroiu82 ani în urmă
😍
Locații recomandate