/Caras severin/Librarie

Libraria Semn de carte*

Strada Libertăţii 13, Reșița, România

Libraria Semn de carte*
Librarie
4.3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7VRW+95 Reșița, România
+40 355 881 733
semndecarte.metarsis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flavius Giarmati
Flavius Giarmati2 ani în urmă
Super fain. Oameni faini.
Lungu Iasmin
Lungu Iasmin2 ani în urmă
O atmosferă plăcută! Multe cărți interesante!
Camelia Duca
Camelia Duca4 ani în urmă
Librăria Semn de carte* face parte din proiectul Metarsis ce vizează activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană. Argumentul motivant ce a stat la baza acestei inițiative este ambiția noastră de a stimula cultural societatea locului, aflată intr-o letargie cultural-artistică, nu numai pardonabilă ba chiar argumentată. Mult prea ocupați cu utilul cotidian, renunțăm sa fim interesați, renunțăm să devenim inspirați și in cele din urmă renunțăm să fim interesanți. Librăria Semn de carte* propune un loc în care să ne reidentificăm cultural, un loc în care ne întâlnim, discutăm, formulam idei, citim o carte (și cumpărăm una), vedem un film, privim o expoziție, ne bucuram de muzică, bem ceaiuri fine, cafea autentică și mai presus de toate ne întoarcem spre cultură. Astfel propunem atât librăria cât și cafeneaua ca Loc de gânduri – fie ele vechi și consacrate, fie mereu noi nediscutate.
Lucian Chis
Lucian Chis4 ani în urmă
Carte si cultura, o locatie extraordinara.
Dorina Maria Iana
Dorina Maria Iana5 ani în urmă
Un loc minunat unde poti bea un ceai sau o cafea buna stand de vorba cu prietenii!
Lucian Duca
Lucian Duca7 ani în urmă
Unica in felul ei. Cu ceaiuri si cafea proaspat prajita.
Vali do
Vali do2 ani în urmă
Cind intri pe usa librariei ai senzatia intoarcerii in timp. Anticariatele de pe vremea lui Ceausescu fiind probabil modelul pe care l au urmat. Si ca senzatia sa fie cit mai reala, plata cu cardul e inca SF. Colac peste pupaza numarul de telefon care apare peste tot e inutil, pentru ca nu catadicseste nimeni sa raspunda. Cu alte cuvinte daca cineva e curios sa vada cum aratau librariile acum 50 de ani, ii recomand sa viziteze acest loc incremenit in timp (cu conditia sa nu ii displaca mirosul de mucegai).
Tudora Ovidiu
Tudora Ovidiu2 ani în urmă
Ultima librărie in adevăratul sens al cuvântului din Reșița. Daca sunteți interesați de carte vizitați cu încredere. Recomand.
Locații recomandate