/Caras severin/Librarie

Librăria Sabin Opreanu

Piața 1 Mai 3, Băile Herculane 325200, România

Librăria Sabin Opreanu
Librarie
4.9
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCPF+JH Băile Herculane, România
+40 255 560 531
librariasabinopreanu.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–16
Marți: 11–16
Mirecuri: 11–16
Joi: 11–16
Vineri: 11–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Cherbis
Florin Cherbis2 ani în urmă
Greu mai găsești librarii în România... Aceasta este una dintre ele. Din fericire...De apreciat activitatea celor care au grija de ea.
Geta
Geta2 ani în urmă
Un loc minunat cu oameni minunați !
Amina May
Amina May2 ani în urmă
Vizitez libraria asta de cand am venit prima data in Baile Herculane. La inceput situata in cladirea vechiului Cazinou, acum aici langa pizzerie, mereu a avut oameni frumosi inauntru si o oferta de carti pt toate gusturile. Va multumesc ca existati!
Mihaela Zamfir
Mihaela Zamfir2 ani în urmă
Preturi bune, oferta diversificată, din orice gen, am găsit și ediții rare.
Ramona Viziru
Ramona Viziru4 ani în urmă
Atmosfera intima creata de fondul muzical de calitate, iar liniștea îți dă posibilitatea să studiezi tot ce te interesează. La plecare ți se mulțumește într-un fel aparte: "Cu dragoste !" pe un semn se carte primit în dar.
Mihail boca
Mihail boca4 ani în urmă
A fost o surpriză extrem de plăcută sa descopăr o librărie cu mult rafinament, într-un loc cu valoare, plin de ruine, uitat de timp, în care nu te mai astepti sa găsești ceva plin de frumos. Felicitari! O sa revin cu siguranta!
Contantin Tapus
Contantin Tapus2 ani în urmă
In fiecare an merg de 5 , 6 ori in excursii in Baile Herculane , intre obiectivele vizitate in aceasta statiune este si libraria Sabrin Opreanu aflata pe straduta care urca de la Hotelul Cerna la izvotul de apa plata . Am gasit in aceasta librarie o colectie bogata de carti multe cu subiecte interesante privind istoria si personajele politice din perioada comunista carti pe care nu le am gasit in alte locatii din tara . De fiecare data am cumparat cel putin o carte si invit pe cei care trec prin acest loc sa zaboveasca cateva clipe si pe aici ! Felicit angajatii acestei librarii pentru interesul ca aceasta librarie sa fie bine dotata cu carti de mare interes !
Caraiman Anca
Caraiman Anca2 ani în urmă
Frumos! Păcat ca vânzătoarea era un pic cam acidă si nu prea a fost dispusa sa ofere lămuriri unei bunici ce voia sa cumpere un microfon nepoatei.
Locații recomandate