/Sibiu/Studio de tatuaje

Salon Tatuaje Geanny Tattoo & Piercing

Str. Anul 1907 nr. 6A, Sibiu, România

Salon Tatuaje Geanny Tattoo & Piercing
Studio de tatuaje
5
467 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R54F+CF Sibiu, România
+40 766 658 851
geannytattoo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Ollero Hernández
Mihaela Ollero Hernández2 ani în urmă
O sa ma mai intorc cu mare placere ori de cate ori o sa am ocazia! 5 stele sunt putine:calitate ,seriozitate,profesionalism,atmosfera placuta ,punctualitate etc.(numai cuvinte de lauda)!!Recomand cu foarte mare incredere!! Tineti-o tot asa baieti!Faceti treaba faina!!👍
MineKage
MineKage2 ani în urmă
Am fost la ei pentru montarea unui pierce in cartilajul urechii. Fata care se ocupa a fost foarte draguta, cu multa rabdare sa explice tot ce trebuie sa stiu, plus de ce pierceurile montate anterior intr-un alt salon nu au fost realizate bine, lasandu-se cu probleme.
Stiu unde ma duc de acum pentru viitoare servicii ^^
Androne Calin
Androne Calin2 ani în urmă
Atmosfera faina, profesionalism, igiena, sinceritate, calitate si mai presus de faptul ca sunt foarte buni in ceea ce fac, sunt niste OAMENI exceptionali.

Recomand !!!
Lavinia Depcea
Lavinia Depcea2 ani în urmă
Super misto si profi oamenii de aici! Merg cu cel mai mare drag la ei cand vreau sa fac o schimbare la mine. Va imbratisez pe toti,mai ales pe Ana(fata care se ocupa de piercing urile mele )🤗 the best in town 🔝
Seline Roth
Seline Roth2 ani în urmă
venim din Germania și ne-am programat devreme. Totul a decurs foarte bine, iar iubitul meu, mama și cu mine am făcut tatuaje și piercinguri. cu siguranță vom reveni și suntem mai mult decât mulțumiți! scuze pentru romanul meu rau :-)

Salutări din Germania întregii echipe.
Salutări Seline
Alexander Wagner
Alexander Wagner2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit cu tot!!! calitatea este top!!! Oamenii sunt tare de treaba Îmi pot recomanda doar că m-am simțit foarte bine imediat!!, bună dispoziție, totul perfect, mă voi întoarce
Sara Miron
Sara Miron2 ani în urmă
Foarte bune serviciile, curățenie, oameni de acolo oferă sfaturi foarte bune legate de igiena piercing-ului, dar si reacțiile adverse. Mi-am făcut un helix, s-a făcut foarte repede ( nota durere: 2 sau 3/10 )
Gheorghe Popa-Radu
Gheorghe Popa-Radu2 ani în urmă
Am intrat prima dată în salonul lor acu' vreo 5 ani, cu gîndul la ceva relativ mic, black and grey. Încă îmi sună în cap ce a spus Dani: "tatuajele nu se fac mici". După primul au mai urmat trei. :)

Curat ca în farmacie, voie bună, sfaturi extrem de competente și bîzîit de ace. Go for it!
Locații recomandate