/Cluj/Studio de tatuaje

BizzzArt Tattoo

400110, Strada Regele Ferdinand 7, Cluj-Napoca 400000, România

BizzzArt Tattoo
Studio de tatuaje
5
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCQ+MR Cluj-Napoca, România
+40 745 310 274
bizzzarttattoo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Romulus Alecu
Adrian Romulus Alecu2 ani în urmă
Două cuvinte: TOTUL PERFECT!
Britta Matioc
Britta Matioc2 ani în urmă
Attila Debelka is the best tattoo artist !! I got my first two tattoos done in the same day and an experience I thought was going to be unpleasant and painful was actually the opposite. Attila is as a person very funny and charismatic and as a tattoo artist super empathetic and talented. I love my tattoos so so much !! I recommend Attila for any tattoo newbies but also for more tatted people to get another beautiful piece of art on their bodies :)

Cel mai bun tatuator Attila Debelka !! Primele mele doua tatuaje leam facut cu el in aceeasi zii si o experientaa care am ancitipat sa fie neplacuta si dureroasa sa dovedit sa fie din contra. Attila este ca si persoana super amuzant, simpatic si ca si tatuator este emaptic si super talentat. Imi iubesc tatuajele enorm !! Il recomandez pe Attila si la cine nare tatuaje si vrea sa incepa dar si la cine are vrea sa isi mai puna o munca de arta pe corp :)
Cristian Botezan
Cristian Botezan2 ani în urmă
Buna,
Pe scurt am.facut un tatuaj /portret acum o luna.
Vazut rewiu-uri,mers la fata locului vorbit cu Aty.Ii trimit vreo 20 de poze si alegem impreuna una......coincidenta sau nu ......pe aceiasi lungime de unda, aceasi poza.
Stabilit orasi ziua. Ajuns la timp Aty pregatea schita.
Facut portret impecabil in vreo 4 ore.Nu am simtit cand au trecut , pentru ca poti aborda orice subiect cu el....de la geopolitca pana la parenting.Ce m-a frapat a fost faptul ca toti potentialii sau fostii clienti primesc raspunsuri si sfaturi de fiecare data ....dar are grija sa vb pe casca hands-free sa nu neglijeze clientul......In pauzele de tigara am vazut cum rezolva doua piecieng-uri .....manopera si sfaturi..in 15 min.
Dadea sfaturi si unora care aveau probleme in urma unor proceduri nereusite in alte saloane.
Apoi mi-a explicat pe indelete ce trebuie sa fac post tauare . Si mi.-a dat kit-ul de necesar....folie, crema....doze etc si sa il sun pt orice intrebare.Raspunde fara nici o peoblema si are grija sa se vindece tauajul.....nu refuza nici "controale de rutina"
Acum am un tatuaj vindecat ...perfect sanatos si ne facem planuri pt urmatorul.
Merci fain inca o data si toate cele bune baieti!!!!!
Daniel Fărcaș
Daniel Fărcaș2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul , băieții sunt de nota 10. Noi am făcut piercing și am fost foarte mulțumiți de rezultat , dar și de preț 😀🤗🤗
Aurel Ghior
Aurel Ghior4 ani în urmă
Clar un loc unde iti place sa mai vii . Oameni faini si profesioniști ! 2 povești frumoase mi-am tatuat aici ! Dacă mai am inspirație mai imi scriu aici ....
Moromete
Moromete5 ani în urmă
Personal profesionist,atmosfera primitoare , tot timpul pregatiti sa faca pe plac clientului cu o idee, o viziune, sfaturi.
Adrian
Adrian2 ani în urmă
A fost o placere sa apelez din nou la serviciile voastre. Recomand cu drag!
Claudia Dancila
Claudia Dancila2 ani în urmă
Profesionisti, totul este curat si dezinfectat.
Locații recomandate