/Cluj/Studio de tatuaje

Black Sheep Tattoo Parlour

Strada Kővári László 2, Cluj-Napoca 400217, România

Black Sheep Tattoo Parlour
Studio de tatuaje
4.9
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHMM+8M Cluj-Napoca, România
+40 756 286 307
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Jo Callamitis
Jo Callamitis2 ani în urmă
Salonul este foarte îngrijit iar personalul este de nota 10
O experiență minunată, ma voi întoarce cu drag.
Captain highman
Captain highman2 ani în urmă
Artisti profesionisti care isi lasa amprenta foarte frumos pe pielea ta. Recomand
Tiberiu Pancu
Tiberiu Pancu2 ani în urmă
Atmosferă cosy și oameni de treabă. Am fost un client complicat și au avut răbdare cu mine până la final. M-au ajutat cu cu detaliile și procesul. Profesional și sanitar. Recomand!
Cosmina Culiniuc
Cosmina Culiniuc4 ani în urmă
Experiența mea cu cei de la Black Sheep Tattoo Parlour a fost foarte faină! Oameni-s prietenoși și profesioniști, atomosfera cozy. Klu este cel care mi-a făcut tatuajul; un tip atent, talentat, foarte creativ!
Ayfer Cadir
Ayfer Cadir4 ani în urmă
Am fost aici pentru un cover, la un tatuaj mai vechi. Toată echipa a fost super profi, iar Klu, artistul, a avut super răbdare sa asculte ce mi'as dorii, și în jurul povestii mi'a construit un tatuaj de care sunt super mândră! Mulțumesc, recomand din tot sufletul!
Muresanmihaelalucia1982 Muresan Mihaela Lucia
Muresanmihaelalucia1982 Muresan Mihaela Lucia4 ani în urmă
Primul meu tatuaj... recunosc ca mi-a fost un pic teama de durere, dar in primul rand daca imi va placea sau nu cum va arata... Klu a inteles exact ce vreau, iar rezultatul a fost mai mult decat mi-am dorit: frumos, artistic, de suflet, perfect! Recomand cu toata increderea !
Madalina Puscas
Madalina Puscas4 ani în urmă
Am fost la multe saloane, dar am decis sa aleg Black Sheep pentru cele mai multe tatuaje din mai multe motive: raportul calitate-preț, ușurința cu care ideile mele au fost transpuse în desene și apoi tatuaje, atmosfera super cosy de la salon și încrederea care mi-a fost inspirată :) Recomand cu mare căldură, nu o să vă pară rău!!!
Bogdan Chiuaru
Bogdan Chiuaru4 ani în urmă
Recomand tuturor. Aici mi-am facut primul tatuaj si a mers totul atat de bine incat a doua zi m-am si intors pentru al doilea tatuaj. Are Klu mana atat de usoara cand lucreaza ca nu simti mai nimic!
Locații recomandate