/Buzau/Studio de tatuaje

I Shoot Ink

Bloc B21, Strada Chiristigii, Buzău 120024, România

I Shoot Ink
Studio de tatuaje
4.8
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R5F+79 Buzău, România
inkstinct.co
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Mihalcea
Mihai Mihalcea4 ani în urmă
Domnul tatuator, pe numele sau Marius, este un foarte bun artist si tatuator, pe langa asta, este si o persoana foarte placuta si plina de umor. Eu am 3 tatuaje facute de el pana acum si ma gandesc si la urmatoarele, asa ca recomand cu toata increderea! 👍
Florin coles
Florin coles4 ani în urmă
I Shoot Ink (Marius) sau cel care ridicã meseria la rang de artã! 👌🏼😉 Ca mulți alții recunosc cã mi-a fost foarte greu sã-mi las pielea în mâinile cuiva... dar dupã ce l-am cunoscut pe I Shoot Ink (Marius), tatuajele au început sã curgã. Mi-a câştigat încrederea şi astfel i-am adus încã 2 ,,victime" (frate-miu şi prietena) nu cã nu ar fi avut alte sute de ,,victime" la activ. 😉👍 Seriozitatea, rãbdarea, curãțenia şi mãsurile de antisepsie sunt la ele ACASÃ! Recomand cu încredere!
Daniela Enache
Daniela Enache4 ani în urmă
Un salon profesionist si un artist extraordinar, talentat, serios, atent, pasionat de ceea ce face, iar rezultatele sunt intotdeauna peste asteptari. The best! Recomand 100%!
Ionut Mihai
Ionut Mihai4 ani în urmă
Profesionalism,calitate superioară ,atmosfera placuta. Sunt doar câteva din calitatile acestui salon de tatuaje! Voi reveni de fiecare data cu plăcere ! Cel mai bun din oraș !
Adriana Chiricioiu
Adriana Chiricioiu4 ani în urmă
Un tatuator de excepție. Întotdeauna am fost foarte mulțumită de tatuajele făcute la el. Este singurul în care am deplină încredere că îmi prinde ideile și înțelege simbolismul din spatele lor. Recomand cu cea mai mare încredere!
Ciprian Olaru
Ciprian Olaru4 ani în urmă
Produse de calitate, servicii de calitate!
Recomand tuturor celor care vor "sa-si impinga cerneala"! Profesionalism 100%! Mergeti fara ezitare!
Alin Valentin Toader
Alin Valentin Toader4 ani în urmă
Dacă vă doriți un tatuaj,aici este locul.Este singurul salon din Buzău în care te simți în siguranță vizavi de sănătate.Marius(cel care tatuează este extrem de serios ,corect și serios).Personal nici plătit,nu aș merge în altă parte.
Manuel Mirzea
Manuel Mirzea6 ani în urmă
Super tare,profesional si serios....recomand 100%😉😉
Locații recomandate