/Bucuresti/Studio de tatuaje

Black Tattoo Studio

Aleea Zarandului 4, București 021691, România

Black Tattoo Studio
Studio de tatuaje
5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VM+5H București, România
+40 761 223 902
blacktattoostudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Alexandra Filip
Alexandra Filip2 ani în urmă
Pot spune ca sunt foarte multumita de tatuajele pe care mi le-am facut! De cand s-a deschis salonul vin aici si pot spune ca e locul perfect in care sa iti faci tatuaje. Nu as alege alt loc pentru ca ma simt deja perfect aici si am incredere in tot ceea ce face tattoo artistul!
Daca vreti sa va faceti tatuaje profi si de calitate recomand cu cea mai mare incredere. Tattoo artisti sunt foarte de treaba, seriosi si iubitori de arta. Salonul arata super fain si iti inspira un vibe pozitiv si ador asta. Tot ceea ce folosesc tattoo artisti e de buna calitate - de la sorry mom. Altceva ce sa mai zic ? Nimic de reprosat! <3
Zunnx
Zunnx2 ani în urmă
Tattoo artistii chiar isi dau interesul in tatuajul pe care doresti sa-l realizezi, imi place atentia la detalii, se vede ca este totul facut din pasiune! Fiecare tatuaj pe care l-am facut aici mi-a depasit asteparile. Totul: de la atmosfera la oameni este perfect. Cel mai bun salon de tatuaje, recomand!
Dragos Baboi
Dragos Baboi2 ani în urmă
Cel mai bun salon! Atmosfera foarte buna, muzica excelenta si oameni foarte tari! Toate tatuajele au fost facute de catre Andreea si nu au iesit altfel decat extraordinar!
Timu Alexandra
Timu Alexandra2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! Personal, am avut onoarea de a lucra cu Andreea, care este fantastica din toate punctele de vedere, rezultatul lăsându-ma fără cuvinte. Abia aștept sa revin! ❤️
Loredana Sava
Loredana Sava2 ani în urmă
Un salon modern cu o atmosfera cool si plina de dinamism. Tatuatorul m-a informat inca de la inceput despre ingrijirea tatuajul si pastrarea lui in timp si mi-a recomandat produsele potrivite pentru pielea mea. M-a uimit cum a putut sa aduca la viata foarte creativ ideile mele pentru acest tatuaj intr-o forma fizica. Sunt foarte multumita de experienta in acest salon si recomand oricui pentru un tatuaj facut cu profesionalism.
Catalina Airimioaei
Catalina Airimioaei2 ani în urmă
welcome to the dark side ☠️ atmosfera chill, artisti care te ajuta si te sfatuiesc astfel incat tatuajul pe care il doresti sa iasa perfect. tu vii cu ideea, ei te tatueaza. Recomand!
MIKE NIGHT
MIKE NIGHT2 ani în urmă
Fiecare tatuaj a iesit peste asteptarile mele si implicarea,seriozitatea tatuatorului m-au facut constant sa vreau sa revin pt.unul nou.
WeRunAway Mihai
WeRunAway Mihai2 ani în urmă
Tatuatorii pun suflet in ceea ce fac! Intr-un cuvant: arta! 🤘
Locații recomandate