/Bucuresti/Studio de tatuaje

2nd Face Tattoo & Body Piercing

In Magazinul COCOR, Bulevardul Ion C. Brătianu 29-33, București 030173, România

2nd Face Tattoo & Body Piercing
Studio de tatuaje
4.9
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J3+4J București, România
+40 724 669 330
2ndface.info
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 12–19
Sâmbătă: 11–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Ene
Ioana Ene2 ani în urmă
Personal agresiv si neprofesionist si preturi exagerate.Mi-a cumparat o prietena cadou un voucher de la acest salon pentru a ne face tatuaje minimaliste amadoua.Am sunat ulterior la salon pentru programare si mi s-a spus ca cele doua tatuaje vor costa 700 de lei cu mult peste cat era voucherul chiar daca la ei pe site scria ca pretul minim este de 100 de lei.Care mi s-a confirmat ca ar fi pentru un singur punct tatuat.Domnul cu care am vorbit a fost nepoliticos si agresiv.Si aflat in fata faptului ca nu a dat bon fiscal tot nu a vrut sa ne restituie suma de bani platita.
Emi Linu
Emi Linu2 ani în urmă
O experiență super, personal de nota10+. Programarea mi-a foat respectata, intrand exact la timp, personalul plin de profesionalism cu cea mai buna stare posibila. Totul a deacurs foarte rapid si lipsit de durere. La sfarsit mi s a spus tot ce trebuia sa stiu despre pierce si aftercare. <3 ^_^
Alina S
Alina S2 ani în urmă
Super profi, super oameni, apreciez ca sunt incluzivi si apreciez rabdarea pe care o au, in special la detalii. Am tinut cont si de simtul umorului care scade starea de anxietate si lasa loc doar entuziasmului. Nu a durut nimic, nu am avut intrebari suplimentare fata de informatiile deja furnizate si am primit tot ce mi s-a spus si in scris. Am mers la acest salon de mai multe ori, dupa ce am cercetat un pic unde sa merg, si am de gand ca si urmatoarele pierce-uri si tatuaje sa le fac tot la ei. Plus cateva tatuaj de rebatut.
Antonios Sorina
Antonios Sorina2 ani în urmă
Este prima data când vin la 2ndfacetattoo si am plecată de la iei super mulțumită.Mi sa explicat pas cu pas igiena ear piercing, super curat ,angajați super prietenoși si foarte profesionali.Cu siguranța ma voi întoarce tot la iei!
Diana Jalba
Diana Jalba2 ani în urmă
Personal foarte amabil, care iti explica cu rabdare tot ceea ce ai nevoie sa stii si dau o dovada de profesionalism la cote inalte. Totul e deschis in fata ta, dezinfectat. Good job!
BERCIN MARIA
BERCIN MARIA2 ani în urmă
Numai cuvinte de lauda despre echipa lor . Mi-am pus piercing în buric , vreau sa spun ca nu am simțit nimic, nici când l-am pus , dar nici după aceea si vreau sa cred că datorita profesionalismului lor.Sunt explicate amănunțit toate informațiile cu privire la igiena .
M-as întoarce oricând cu drag , poate de data aceasta pentru un tatuaj 😁😇
Silvia Magureanu
Silvia Magureanu2 ani în urmă
Toată experiența a fost super faină. Am primit explicații în timpul procedurii dar și ce trebuie să fac după pentru a se vindeca. (pierce) Totul super igienic și se respectă măsurile impuse de perioada actuală. Cu siguranță voi reveni. 😊
Claudiu Smarandache
Claudiu Smarandache2 ani în urmă
Tatuajul nu am mai ajuns sa il fac, deci nu am ce review sa ofer in acest sens. Baiatul cu care am discutat la consultatia pre-tatuare a fost ok, foarte comunicativ si intelegator.
Locații recomandate