/Valcea/Spital

BalneoMedCenter

Strada Ostroveni Nr. 142, Râmnicu Vâlcea 240042, România

BalneoMedCenter
Spital
4.1
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39J8+CV Râmnicu Vâlcea, România
+40 350 410 000
balneomedcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Buna Ziua
Buna Ziua2 ani în urmă
Am plecat cu o durere la glezna findca doctorul a exercitat o forta prea mare ca sa imi verifice mobilitatea. Doctorul nu a efectuat nici o radiografie ca sa inteleaga problemele pe care le am dupa fractura. Doamna responsabila de magnetoterapie a uitat sa porneasca aparatul si nu a vrut sa isi recunoasca greseala...Si intradevar, a trebuit sa platesc 30 de Ron pentru niste botosei din punga si o masca de unica folosinta, 100 de Ron pentru un test covid pentru a putea vedea doctorul si 90 de Ron pentru 5 minute de consultanta unde mi sa vorbit m ai mult despre frumusetea zonei din Ramnicu Valcea in loc de tratamentul necesar pentru picioare. Nu faptul ca am platit este problema findca am bani destui. Oricum, paturile de fizioterapie sunt invechite, tavanurile deasupra sunt crapate si sunt patate de inundatii si infiltratii de apa... Iar aparatul de radiografie are mobilitate redusa incat nu poate efectua anumite radiografi din anumite pozitii... Am avut nevoie sa fac o radiografie la calcaie la ei acum 6 luni de zile si a trebuit sa improvizam si a trebuit sa fac radiografia intis pe podea. Am impresia ca o parte din personalul medical e bine dispus si incearca totusi sa vindece cu conditile de lucru pe care le au, dar o buna parte din personal, in special receptia, sunt constienti de neregularitati, dar interesul lor este doar sa se imbogateasca din urma acestei afaceri si nu isi doresc neaparat vindecarea tuturor pacientilor. Eu am avut impresia ca nu este un spital care sa aiba grija de orice pacient, sunt o echipa care isi servesc bine doar prietenii si care pacalesc pe necunoscuti. Este un lucru obisnuit in Romania, nu ma asteptam sa se comporte la randul lor astfel
Bogdan Cotea
Bogdan Cotea2 ani în urmă
Recomand Centrul de Imagistica din Spital!Este curat și au personal bine pregătit!
Cinci stele pentru RMN!
Cătălin Branețu
Cătălin Branețu2 ani în urmă
Scoateti terapia Tecar din descriere! Am sunat sa fac programare si pe langa faptul ca nu aveti aparatura,era prima data cand ati auzit "Tecar" la telefon...Nu mai oferiti virtual servicii pe care nu le puteti onora!
Roxana elena
Roxana elena2 ani în urmă
Cel mai bun personal la receptie pe care l am intalnit vreodata. Fetele de la receptie sunt f amabile atat telefonic cat si la clinica. Spitalul este curat, personalul extraordinar
Elena anghel
Elena anghel2 ani în urmă
Textual scrieti ca sinteti cel mai modern spital privat din Oltenia! Eu am incercat sa vorbesc cu call center vostru o saptamina ,in fiecare zi, in luna mai farà nici un succes. Am trimis si un email la care inca mai astept raspunsul. Poate sinteti cei mai moderni, nu stiu, dar la nivelul comunicari si relatiei cu clientul, sigur sinteti cei mai ...tacuti. Muti as zice ! Un indicativ de neprofesonalitate . Voiam doar o programare pentru o spitalizare continua, pentru un familiar. Adica pina la urma niste bani, lucru grav pentru o societate comerciala ca a voastra ,ca doar nu cred ca v- ati transformat in ONG . Imaginam ca alti "en" ca mine nu au primit nici un raspuns, au rezolvat in alte structuri, facind citeva socoteli si farà un calcolatore, cred ca paguba e doar in buzunarul vostru. Paguba materiala si de imagine . Si totul din vina unui call center inesistent , marketing, marketing bata- l vina !
Monica Popa
Monica Popa2 ani în urmă
Cadre medicale de excepție!
Țin să mulțumesc ,in mod special,domnului doctor
Omar Haji și doamnei asistente Oprea Marinele!
Cu suportul dumneavoastră am trecut peste fobia de endoscopie.
Va mulțumesc,sunteți speciali!❤️❤️
Alina Elena
Alina Elena2 ani în urmă
Oameni buni, situația in acest spital particular nu este atât de rea cum se descrie in recenzii.
Am ales alta clinica particulara, tot pentru a evita acest spital din cauza recenziilor, dar spre surprinderea mea nu este deloc rau !!!
Personalul de la Recepție bine educat, respectuos, gata sa ajute . Nu ma așteptăm sa fie atât de Ok ca și personal și bineînțeles spitalul.
Unitatea este foarte curată primitoare, la intrare se vor da măști și protecție pentru încălțături, contra cost. Mi se pare ceva normal într-un spital.
Deci in concluzie nu mai luați in seama părerile de rau ale oamenilor care poate le este greu sa accepte realitatea, duceți-vă personal sa va convingeți ! (Spun asta pentru ca am preferat sa aleg un spital sau o clinica după recenzi și sa dovedit a fii cu totul și cu totul diferit, de ceea ce se scrie in recenzii ) Sănătate multa va doresc !!!😊
Tuc andel
Tuc andel2 ani în urmă
Mai bine... NU!!!!!⚠️

Domnule Sofianu,
Păcat ca am primit un răspuns total aiurea și prea târziu !
Am stat in spitalul dumneavoastră , am mers cu lifturile defecte și fără eticheta cu ultima revizie și următoarea , nimeni nu știa exact care este circuitul pacienților in clădire , am ajuns cu liftul defect la subsol și m-am speriat de mizerie, la fel și la mansarda o mizerie de nedescris . D-voastră ne-ați invitat acum 2 ani sa vizitam operele de artă, dar USA era încuiată și nu era covid, dar cineva cu fusta scurta nu ne-a băgat in seama. V-am lăsat o scrisoare prin care am apreciat medicii și toți asistenții precum și personalul auxiliar mai puțin Domnița in fusta scurta. Poate d-voastră și doamna in fusta scurta nu știți foarte exact ce se petrece in spital!
Locații recomandate