/Timis/Spital

Policlinica Iasis

Aleea Azurului 2, Timișoara, România

Policlinica Iasis
Spital
3.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6MX+FR Timișoara, România
+40 256 464 350
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mihai Cucui
Mihai Cucui2 ani în urmă
Amabilitate și tratament adecvat.
Bandu Georgeta
Bandu Georgeta2 ani în urmă
Pt mine sunt cei mai buni. Dl.dr. Tudorache este un doctor minunat si un profesionist desăvârșit. Recomand
Bogdan Sicoe
Bogdan Sicoe4 ani în urmă
Desi timpul de asteptare este cam mare (ceea ce pot intelege deoarece uele consultatii se pot extinde spre ex. datorita investigatii care nu au putut fi prevazute ca fiind necesare in momentul rezervarii), calitatea compenseaza. Personal, am fost consultat de dl. Prof. Dr. Tudorache si a fost extrem de profesional, rabdator si mi-a explicat in lux de amanunte conditia mea si ce trebuie facut in continuare. Recomand cu incredere!
Liviu Perianu
Liviu Perianu4 ani în urmă
Cel mai bun medic din țară, atât ca și competență, cât și că om! Un doctor extraordinar de amabil, de cumsecade, de modest, deși dl. Tudorache este profesor universitar si doctor în pneumologie, conducător al școlii doctorale și titlurile pot continua. Un doctor foarte bine pregătit în toate domeniile medicinii, cu foarte multă răbdare, explică detaliat pe înțelesul tuturor. Recomand tuturor cu multa încredere!
Radu Calin Predescu
Radu Calin Predescu4 ani în urmă
Dezamagit din toate puntele de vedere, mergi la stat cu bilet de trimitere si doctorita inloc sa-i faca consultul, etc.. gratis la copil mic, ca ai bilet si esti in policlinica unde se lucreaza cu casa de asigurari si serviciul e gratis, ea smechera iti ia biletul nu te consulta si te trimite la policlinica ei si al lu barbatusu, tu ca om, habar nu ai, cu un bilet de trimitere ce-ti da ea, nu-ti zice nimica mergi acolo iti face consultul etc si-ti zice te costa 300 lei de ex. Si uimit te iei de ea, pai cum doamna ca ati zis ca nu costa nimica ca e copil de 4 ani etc... Si dupaia iti zice cat e pretul si zice pai aici e privat, si intrebi pai daca am venit cu bilet de trimitere pt a face acesta analiza consult gratis in policlinica langa spital copii pt ca e gratis de stat, de ce m-ati inselat timitandula cu alt bilet de trimitere facut de dvs fara sa spuneti nimica la policlinica dvs si a sotului dvs unde e particular de fapt si stoarceti oameni de bani pana la ultimul leu prin minciuna. Si... ( acolo e usa ) batae de joc.
Coca feher
Coca feher4 ani în urmă
Amabilitate, încă de la intrare, profesionalism, seriozitate și competența incontestabile ale domnului profesor doctor Tudorache, toate acestea duc la o stare de încredere în aceasta unitate. Felicitări! Mi-aș dori să mai întâlnesc măcar încă o unitate de asemenea nivel în Timișoara.
Gorbe gorbe
Gorbe gorbe4 ani în urmă
Timp de asteptare mare, doctori interesati sa mai dai pe la ei, diagnostic incerc.. mai veniti, alti bani, alt timp pierdut, ca atare ..de evitat.
Mai bine mergeti la Judetean si aveti sanse sa fiti mai bine tratati si gratis.
Harris Zambo
Harris Zambo5 ani în urmă
Doctorul e bun dar se pierde foarte mult timp așteptând. Într-o zi au întârziat și am așteptat o ora jumate până să fiu primit la consultații, iar următoarea zi am fost primit la consultații când am fost programat, dar după am stat aproape o oră doar pentru ca asistentele să îmi dea o rețetă.
Locații recomandate