/Timis/Spital

Casa Austria

Bulevardul Liviu Rebreanu 156, Timișoara 300723, România

Casa Austria
Spital
4.1
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PV+X7 Timișoara, România
+40 356 433 602
chirurgieplasticatimisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Emilia Mila
Emilia Mila3 ani în urmă
Nu sunt interesați sa aibe grijă de pacienți, mor pacienți sedați în spital, doar ei știu cat grija au de pacienți, Dumnezeu sa le plătească pt faptele lor dacă nu sunt interesați să-i vindece, spital cu puțini profesionali ori nu vor ori habar n-au de tratamente ce le introduc pacienților.
Camelia Marinela Cavaleru
Camelia Marinela Cavaleru4 ani în urmă
Soțul meu a fost ținut 2 ore jumate, în condițiile în care la chemat la 8,explicația d-nei doctor a fost ca este un caz de infectie, putea sa il cheme la 11 nu sa îl tina atâta în condițiile date", ma refer la epidemie. Urat din partea dumneavoastră d-na doctor, nu de aceea v-ați făcut doctor sa va bateți joc de omeni!!!
Patricia Cojocariu
Patricia Cojocariu4 ani în urmă
Nu recomand...am ajuns de urgentă la aceasta clinica, având tendonul de la degetul mare, mâna stânga, secționat...in urma operației făcută de ei, mi-a fost afectat nervul median, rămânând cu jumătate de mâna amorțită și distrugându-mi țesutul și scripeții de la degetul afectat. M-am operat din nou peste o luna la mine in oraș și cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sper ca totul sa meargă înspre bine. Cea mai urâta cusătura văzută vreodată mi-au făcut-o mie...cred ca am fost pe post de cobai ptr ei. Astfel de medici chirurgi plasticieni ar trebui sa fie interziși. Din partea mea aveți cu minus.
P.S. Operat de dr Noditti Gheorghe și un medic rezident.
Lucian Galosi
Lucian Galosi5 ani în urmă
Tratament complex de urgență în politraumatologie. O secție care trebuie să se regăsească în fiecare reședință de județ în Romania.
Gabi R.
Gabi R.5 ani în urmă
Dupa o asteptare de vreo 2 ore la urgente pt arsura de gradul 2/3, medicul respectiv mi-a spus ca nu se mai poate face nimic(trecusera 2 3 zile de la incident), astfel nici nu s-a sinchisit sa curete rana si mi-a prescris un unguent mediocru, la fel ca si dansul. Nu recomand decat daca aveti pile!
Gabriel Pacurar
Gabriel Pacurar5 ani în urmă
Foarte frumos și foarte bine gîndite saloanele. Personal calificat foarte ok, iar despre medici și felul de a explica înainte de operație și după, nu am cuvinte decît de laudă.
Dumnezeu a binecuvântat pe medici cu înțelepciune și interes de a face bine pe bolnavi, și echipa cu care lucrează este bine închegată. Nota 10 de la mine!
Zoltan KORKA
Zoltan KORKA5 ani în urmă
Multumim din suflet Doamnei Doctor CRISTINA MIHOC, Domnului Doctor ANGELESCU și întregii echipe de cadre medicale de la CASA AUSTRIA care, prin profesionalism și dăruire, i-au redat mamei noastre șansa de a merge din nou.
Să vă dea Dumnezeu sănătate, putere și răbdare pentru a-i ajuta în continuare pe cei care au atâta nevoie de Dumneavostră! VĂ MULȚUMIM CĂ EXISTAȚI!
Rudolf Hanzelik
Rudolf Hanzelik7 ani în urmă
45 de zile am petrecut aici după ce am avut ambele picioare fracturate într-un accident rutier din data de 2.Iunie.2015. Am trecut prin patru operații pentru reasamblarea și ramforsarea picioarelor. Mulțumiri doctorilor chirurgi ortopezi Popescu Mircea și Drăgușanu Silviu+echipa de asistenți care au lucrat și au avut grijă de mine.
Locații recomandate