/Timis/Spital

Clinica Xclussive

Strada Sibiu 8, Timișoara 300014, România

Clinica Xclussive
Spital
4.2
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q647+C8 Timișoara, România
+40 356 433 733
medicis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flaviu F
Flaviu F2 ani în urmă
O clinica unde pacientul intradevar este tratat cu respect si profesionalism.
Florin Pereteanu
Florin Pereteanu2 ani în urmă
Excelent! Totul la superlativ! La recepție super promptitudine și amabilitate. Am fost preluat la laborator la ora programării, nu am așteptat decât 2 minute. Ambientul din sala de așteptare este minunat, nu simți că te afli într-o clinica, ci mai degrabă într o casa cu gazde primitoare. Recoltarea analizelor a fost făcută cu mare îndemânare și mult tact, informațiile primite au fost detaliate, rezultatele au venit la timp. Doamna doctor Alina Balaceanu de la alergologie este o profesionistă extraordinară și un om minunat! Mulțumesc pentru tot!
Wili Pirvanescu
Wili Pirvanescu2 ani în urmă
Nu e locatia de harta. E pe strada Sibiu intre case, strada neiluminata, sigla e micuta si acoperita de masini parcate
Ildiko Antonia
Ildiko Antonia2 ani în urmă
O experienta plăcută și chiar relaxanta . Personal amabil și atent, de la programarea prin chat pana la contactul direct cu personalul Medicis. Ceea ce am apreciat foarte mult este faptul ca la prelevarea probelor am primit informații detaliate pentru fiecare analiza în parte. Mulțumesc!
Cristi Toma
Cristi Toma4 ani în urmă
Nota reflecta evaluarea generala a serviciilor de care am avut parte. Aveam programarea pentru o consultatie stabilita la ora 8:20 am si am intrat abia la ora 9 am, deci am asteptat 40 de minute. Intelegeam sa se decaleze programul daca eram programat seara, dar cand sunt a doua persoana programata in ziua respectiva, sa astepti 40 de minute nu e o experienta deloc placuta. Deasemenea consultatia dermatologica de care am avut parte nu m-a convins sa revin la clinica, diagnosticul pus fiind ambiguu. Pentru un serviciu scump, e normal sa te astepti la calitate.
Monica Ghilea
Monica Ghilea2 ani în urmă
De 5 stele! D na dr Balaceanu e de nota 10!! Un dr profesionist, cald si f preocupat de pacient. Personalul de la receptie, modul in care e amenajata clinica, respectul fata de pacient, toate ma determina sa ma intorc cu drag.
Koss Tea
Koss Tea2 ani în urmă
Locatie foarte buna, clinica are un aspect foarte frumos, interior curat si personal bun. Cel putin la mine s-a respectat programarea si nu am avut de asteptat nimic. Bravo....se poate si altfel decat cunoastem.
Marinela Borca
Marinela Borca2 ani în urmă
Totul a fost ok, mai puțin faptul ca nu au o toaleta cu loc de schimbat bebelușii, am întrebat la recepție și ni s-a spus ca nu au asa ceva, a trebuit sa îl schimbam pe bebe, chinuit, în mașină.
Locații recomandate