/Timis/Spital

Centrul Medical Dr. Balica

Strada Alexandru Lăpușneanu 10, Timișoara, România

Centrul Medical Dr. Balica
Spital
4.4
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q55X+RM Timișoara, România
+40 726 427 163
ncb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jivan Alina
Jivan Alina2 ani în urmă
Mulțumesc mult pentru ajutor! Servicii de excepție! Recomand dr. Sitaru Adrian ORL și dr. Balica ORL. Punctaj maxim!
Halasz Tunde
Halasz Tunde2 ani în urmă
Domnu dr Balica e un om deosebit. Am fost impresionata. Ma consultat f frumos si cu grija a fost f respectuos si prietenos e un om deosebit eu asa medic bun si respectuos nu am mai vazut. Si doamna asistenta la fel. Recomand cu caldura!!
Alin Purcareata
Alin Purcareata3 ani în urmă
NU recomand celor care doresc rhinoplastie si septoplastie, m a mutilat doctorul Bălica si nu sunt singurul.
Am avut o deviație de sept combinata cu rhinoplastie, m a operat la privat, am revenit deoarece aveam probleme de respiratie grave pe care le am dobândit dupa operatie.
M a reoperat la clinica ORL, dupa o saptamana am revenit deoarece problemele s au agravat, mi a zis sa iau avamys, ca nu are ce sa mi mai faca.
Am fost reoperat in Bucuresti, concluzia dupa operatie a fost ca doctorul Bălica a facut greseli grave de procedura, acum sunt bine, nu am nevoie deloc de medicamente sau corticoizi.
Toni is traveling
Toni is traveling5 ani în urmă
Domnul doctor balica pare un doctor cu experiență și foarte amabil, se poartă foarte frumos cu pacienții atât dumnealui cat și asistenta. Programările se fac foarte din timp, cu siguranță e foarte ocupat.
Prețul e posibil sa fie puțin cam mare și am impresia că ești taxat și pentru consult și pentru recomandarea unui tratament, în același timp.
Laura Corina
Laura Corina2 ani în urmă
Am suferit o interventie de rinoseptoplastie in urma cu un an si jumatate si rezultatele lasa de dorit. Pe langa faptul ca deviatia de sept inca exista, nici problemele cu respiratia nu s-au ameliorat. Dpdv estetic, rezultatul e mai rau ca inainte, deoarece una din nari e mai sus ca cealalta. In urma operatiei, domnul doctor m-a chemat la un singur control, lucru care pune la indoiala interesul lui fata de pacient si de rezultatele acestora. In concluzie, repercursiunile acestei decizii sunt costurile mari pe care trebuie sa le suport pentru o noua interventie...
Lorena Monica
Lorena Monica2 ani în urmă
Prea putine si sarace cuvintele pt a descrie respectul si admiratia pe care le am pentru domnul profesor.
Un OM si Doctor exceptional, UNIC, profesionist, uman, cald, binecuvantat cu maini de aur.
Va multumesc din toata inima pentru MINUNEA si MAGIA facute in operatie!
Multumesc mult si intregii echipe care va este alaturi!❤
Ma inclin!🎩
Tiberiu szabo
Tiberiu szabo2 ani în urmă
Un om de nota 10+!!!! Profesor....din toate punctele de vedere! Am fost operat de domnul doctor de timpanoplastie.Avind lipsa timpan peste 90%.!!!....eu cred că a făcut minuni!!!!va mulțumesc frumos domnule profesor.Recomand din toată inima !!!!
Corina Bortis
Corina Bortis2 ani în urmă
Horror doamna de la receptie e incredibil de scarboasa si aroganta. N am intalnit asa om. Daca nu iti place sa lucrezi cu oamenii, nu te angaja in astfel de meserii!!! Parca era vorba de etica si de respect față de oameni. Sincer si intr-un magazin din mall sunt tratata mai cu respect. Si aici se presupune ca e centru medical care isi respecta pacientii. Domnul doctor , e impecabil. Jos palaria. Dar il trage in jos personalul.
Locații recomandate