/Suceava/Spital

Synevo Mărășești Suceava

Strada Mărășești nr. 22A, Suceava 720188, România

Synevo Mărășești Suceava
Spital
4.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6VX+8G Suceava, România
+40 747 060 354
synevo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Leoba
Daniel Leoba2 ani în urmă
Mereu mi-a fost frica sa fac analizele si le-am amanat foarte mult. A fost prima data cand am venit la Synevo, iar experienta mea a fost una foarte placuta. Doamna doctor a fost foarte empatica si m-a ajutat sa trec peste acel moment greu. De atunci nu imi mai este frica si voi veni la analize in fiecare an! Recoltarea a durat cateva secunde iar analizele le-am primit in cateva ore. Recomand tuturor!
Viorica Cozma
Viorica Cozma2 ani în urmă
Totul la superlativ!! Un laborator foarte curat iar personalul atît din recepție cât și asistentele foarte drăguțe si amabile, recomand cu incredere!
Revenim cu drag.
Codry Piersic
Codry Piersic2 ani în urmă
servicii si personal medical profesionisti...
Daniela Hutanu
Daniela Hutanu2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil, curat, atmosfera placuta.Recomand.
Nature Impact
Nature Impact2 ani în urmă
Omul sfințește locul! Toate fetele sunt tare drăguțe, mai ales cu copiii!
Toni Feckte
Toni Feckte4 ani în urmă
Dacă 70% din unitățile medicale din România ar funcționa ca aici, ar emigra medicii străini la noi. Foarte bine organizat (am așteptat doar 5 minute), doamnele sunt extraordinare, în special la capitolul grijă pentru cei mici (puștoaica a venit stresata la maxim și a plecat râzând, spunând ca " trebuie sa mai venim aici"), iar preturile sunt mai mult decât corecte. Mulțumim mult pentru performanța de a face să dispară psihoza copilului în legătură cu temutul cuvânt "analize"! La fel s-a întâmplat cu băiețelul care era înaintea noastră... Felicitări!
Monica Mihalache
Monica Mihalache2 ani în urmă
Imi fac analizele in acest centru de foarte mult timp. De fiecare data, fara exceptie, am fost tratată excepțional, s-a gasit cate o soluție pt orice impas in care am fost, mi s-a vorbit frumos la telefon si face2face, mi s-au dat informatii complete. Personalul este ireproșabil si face ca locul sa nu aiba anxietatea specifică unităților medicale. Chiar se simte zâmbetul de sub mască😍 . Consider ca prin clinici de acest fel facem pasi uriași spre a fi o țară ca afară😊.
Cosarca olga
Cosarca olga2 ani în urmă
Clinica Synevo avand un personal cu experienta, seriozitate. Avand contact cu personalul acestei clinici, am simtit multa afectiune pentru clienti, sunt foarte gentili. Va multumesc!
Locații recomandate