/Suceava/Spital

Spital în Suceava

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Județul Suceava este un județ din România situat în Bucovina, în Moldova. Reședința de județ este Suceava. Se învecinează la nord cu regiunea Cernăuți din Ucraina și la sud cu județele Mureș, Harghita și Neamț.

Suceava numără cinci municipii, 11 orașe și 98 de comune.

Este un județ care îmbină într-un mod armonios tradiționalul cu modernul, trecutul cu prezentul. Relieful județului se caracterizează printr-o varietate și bogăție a formelor – munți, depresiuni intramontane, podișuri, dealuri, lunci.

Principalele cursuri de apă care străbat județul Suceava sunt Siret și afluenții săi, râurile Suceava, Șomuzu Mare, Moldova sau Bistrița. Pe teritoriul județului există numai puțin de 29 de arii naturale protejate