/Sibiu/Spital

Proctoven

Str. Rusciorului 18, Sibiu 550112, România

Proctoven
Spital
3.2
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R552+4M Sibiu, România
+40 369 410 858
proctoven.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
OPREA MADALINA-MARIANA
OPREA MADALINA-MARIANA2 ani în urmă
Am fost la un consult si sunt foarte mulțumită de serviciile oferite!Personalul de la recepție
amabil si drăguț.
Medici buni profesioniști!
Mihaela-Simona Cernat
Mihaela-Simona Cernat2 ani în urmă
Nu recomand! Atitudine profesională al personalului din recepție! Limbajul și exprimarea lasă de dorit ! Incompetența este singura ,,calitate " ! Și este puțin spus !
Peter Avram
Peter Avram2 ani în urmă
Recomand cu deosebita placere CLINICA PROCTOVEN.

Am facut a mica interventie chirugicala si am fost deosebit de impresionat de calitatea servciilor, curatenia si igiena desavarsita.

De asemenea am fost placut impresionat de profesionalismul echipei medicale conduse de Dl Doctor Tanasescu.

Cu siguranta cea mai buna clinica privata din Sibiu si una dintre cele mai bune din tara.
RODICA ANA DEACONESCU
RODICA ANA DEACONESCU2 ani în urmă
Nu recomand această clinică!. Am avut o programare pentru trei persoane pentru care am așteptat 1 lună. Am fost sunată pentru o reprogramare la o zi distanță, dar nu a fost acesta elementul care m-a deranjat, ci faptul că în momentul în care m-am prezentat la informații mi s-a spus că e o programare pentru o singură persoană. În afară de acest aspect, după o oră în care am așteptat mi s-a spus că doamna doctor nu sosise încă. Lipsă de profesionalism și un comportament demn de spitalul județean unde poți aștepta cu orele. Doar că aici, pentru faptul că îți asumi costuri destul de ridicate pentru consultații, te aștepți la servicii pe măsură.
Psylon Media
Psylon Media2 ani în urmă
Atitudine tipică din epoca de aur. Am fost pentru prima și ultima data la această "clinica". Este o bariera cu o săgeată mare cu indicația "intrare clinica". Am așteptat la bariera și ducă ce mi s-a deschis m-am parcat. Imediat a venit o "doamna" și mi-a strigat practic că trebuie să iei că sunt pacient și parcarea e doar pentru medici.

Că și persoana de rangul doi (pacient) am ieșit, m-am parcat pe strada și am mers frumos la recepție sa mă anunț că am programare cu domnul ortoped. Alta "doamnă" (blonda falsa) "nu aveți programare cu noi, domnul doctor își face singur programările". I-am explicat că am sunat la numărul de pe Internet și mi-a răspuns și m-am programat o voce de femeie (asum că nu era a domnului doctor) și a continuat să-mi spună la fel de răstit că nu este așa că ele nu fac programare pentru el.

După vreo 15 minute m-au strigat să-mi arată într-un carnețel că am avut programare cu 3 zile in urma...

In nici un moment "doamnele" respective n-au zis nici ne pare rau sau au arătat că le interesează pacientul, adică cel care le plătește practic salarile.

O pierdere inutilă de timp și energie.
Spyer spyer
Spyer spyer2 ani în urmă
Groaznic, am fost la dermatologie la această clinica fantastică....🤢, asa zisul doctor nici nu sa ridicat de pe scaun pentru o examinare, abia și-a ridicat capul din agenda....(verifica cati mai vin sa ii dea bani pe degeaba).... neprofesionalism, groaznic, sper sa vi se închidă clinica pentru ca asa ceva nu se poate in 2021... aveti contact vizual cu clientul doar cand ii spuneti ca are de plătit 160lei pentru 2 min. Si cu tupeu mai zice si sa revin după 30 zile...sa ii mai dau 160lei asa....ca imi place sa dau bani... NICIODATA
Bo Nom
Bo Nom3 ani în urmă
O copie perfecta a Spitalului județean. Am sosit 10 min in avans fata de programare, ne - au ținut în sala de așteptare 45 de minute, n au venit nici să ne avertizeze,nici să ceară scuze. Ca răspuns la întrebarea noastră, ne au pus banii (200 de Ron pentru o consultație), pe tejghea că la bar!..și instantaneu Dr Tănăsescu s a eliberat..Asta numiți d voastră d le Tănăsescu servicii private? Înțeleg că sunteți proprietarul clinicii ..dar nu oferiți servicii private..nici măcar la ghișeu...
și puneți i femeii de la ghișeu un ecuson in piept să știm cine ne da cu flit
Mihai Daniel Dan
Mihai Daniel Dan2 ani în urmă
dau 5 stele mai mult nu am putut, pentru doamna doctor stomatolog Lidia Sava, profesionalism putin zis, te face sa revii ptentru ca are experienta si se vede ca ii place meseria care o face,nu fusareala,gata altul la rand, o recomand!!!
Locații recomandate