/Sibiu/Spital

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Bulevardul Corneliu Coposu 2-4, Sibiu 550245, România

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu
Spital
3.3
136 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5V4+Q7 Sibiu, România
+40 269 215 050
scjs.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Jozsef Pataki
Jozsef Pataki2 ani în urmă
Din păcate nimeni nu te baga in seamă..trebuie sa pierzi zile in șir că să poți vb cu medicul de starea unui pacient....și spun asta pt că știu că ei au mult de lucru mai ales în aceasta perioadă...cu pandemia....dar când cei apropiați nu știu nimic despre mama lor....și cu greu primești informații...mi se pare inuman acest lucru!Sa nu uităm că în primul rând suntem ființe umane...ceea ce ne deosebește....etc.Ar fii bine ca în sistemul medical sa se schimbe ceva și în acest sens...și doctorii..la fel și asistentele sa nu uite că au și ei familii! In general toată stima pt unii medici care încearcă să schimbe ceva in acesta privința!
Florina Muncus
Florina Muncus2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet domnului doctor Tudor Victor (Medicala 1 ) ,pentru profesionalismul și empatia de care a dat dovadă în îngrijirea fiului meu, Gabriel. Sunt recunoscătoare tuturor asistentelor și infirmierelor care i-au fost alături în recuperarea sa . MII DE MULȚUMIRI !!!
Mihaela Isfan
Mihaela Isfan2 ani în urmă
Mulțumim secției Dermatologie pentru amabilitate ,responsabilitate şi repectul cu care își tratează pacienții .Personalul medical foarte amabil și sufletiști .
Chereji Adi
Chereji Adi2 ani în urmă
Lipsiți de respect și interes pentru pacienți.
"Urgențele" ar trebui resuscitate cu personal nou,tânăr ,cu altfel de mentalitate. Se plâng inclusiv colegii lor din spital de cei din urgențe,și îi cataloghează că fiind niste aroganți care acționează după bunul plac și propriile reguli ... Cerșind mereu după șpagă
Florina Cajvan
Florina Cajvan2 ani în urmă
Mulțumesc din tot sufletul , stafului întreg de la secție chirurgiei 1 doctorului Cățu doctorei Doris asistentelor medicale pentru sprijinul acordat și de omenia din suflet și profesionalism acordat bunicii mele
Munteanu Aurelia va mulțumesc profund 🙏❤️🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 Dumnezeu să vă
binecuvânteze și felicitări pentru munca depusă, vă iubesc și va îmbrățișez din Anglia ,spitalul Colchester Essex ,🌈❤️🌈❤️🌈🙏
Diana Indiana
Diana Indiana2 ani în urmă
O duduie rumegând la o guma cu un individ langa ea , niste oameni fără pic de Empathie sau sprijin civic ! Sa va fie rușine spitalul județean ca Medic sa fi atât de nesimțit . Pai ospătarul din ai mai infecta crajma e de o mie de ori mai ajutător decât infecții de doctorați ! Nu degeaba e țara asta cum e ...Romania rămâi cu pensionarii . "Orașul bunelor maniere " :))))
Mia Mia
Mia Mia2 ani în urmă
Un spital ar trebui sa fie un loc unde sa te simti in siguranta,un loc in care daca il ai pe tata sau pe mama sa stai linistit ca e bine ingrijit/a nu ca intra cu o boala si mai ia inca doua trei boli si infectii pe langa.Administratia spitalului sa va fie rusine pentru personalul pe care il aveti acolo si carora le permiteti sa faca ce vor ei cu oamenii bolnavi.Sa va fereasca Dumnezeu sa aveti mama bolnava si sa fie tratata de josnici ca si voi.RUSINE.Nu vreti numai spaga cand nici salariul nu vi-l meritati.Monstrilor fara suflet ce sunteti.
MorrisJack Mazga
MorrisJack Mazga2 ani în urmă
toată lumea la telefoane zice de programare pentru vizita online, dar caut de 2 ore și nu găsesc nimic.
profi
Locații recomandate